Курси НБУ $ 41.12 € 44.89
У Луцьку розігрують авто «Tesla Model 3» за донат на ЗСУ

Збір буде проводитися протягом місяця.

Фото: Відкриті джерела.

У Луцьку розігрують авто «Tesla Model 3» за донат на ЗСУ

Луцька компанія «Intertrade авто з США» розігрує авто Tesla Model 3 серед тих, хто задонатить на ЗСУ від 500 і більше гривень

«Прийшов час виконувати обіцянки! Ми досягли 100 тис. підписників у TikTok. Тому, як і обіцяли, даруємо вам Теслу, щоб зібрати максимум донатів для закупівлі пікапів на ЗСУ», - розповідає луцький блогер та керівник компанії Тарас Карвіна. 

Про це інформують на сторінці компанії у фейсбуці, передає В24.

Як зазначають організатори - збір та розіграш будуть повністю прозорими та здійснюватимуться через Monobank. На зібрані кошти закуплять якнайбільше пікапів для захисників.

Як взяти участь у благодійному розіграші?

• Задонатити мінімум 500 грн на ЗСУ, вказавши своє прізвище та ім’я, а також номер телефону. Кількість донатів не обмежена. Банка для донатів: https://send.monobank.ua/jar/7rhmghsQ3n

• Підписатися на соцмережі «Intertrade авто з США».


• Перемогти та забрати Теслу!

«Зараз стало набагато складніше збирати донати. Тому вирішив подарувати автомобіль, щоб заохотити якомога більше людей долучитися до збору. Спочатку ставили ціль 2 мільйони гривень, але з відкриттям збору побачили величезну активність, тому вирішили підняти ціль до 10 мільйонів. Потрібно ставити максимальні цілі», - розповідає Тарас Карвіна.

Збір буде проводитися протягом місяця», - додають у компанії «Intertrade авто з США».

Читайте також: «Разом допомагаємо ЗСУ гнати наволоч на нашій землі – Порошенко на зустрічі з волонтерами».

Реклама Google
 

Telegram Channel