Курси НБУ $ 41.12 € 44.89
Нацгвардієць з Волині освідчився коханій під час фестивалю на Світязі (Відео)

Трепетна мить освідчення.

Фото – Західне ОТО НГУ.

Нацгвардієць з Волині освідчився коханій під час фестивалю на Світязі (Відео)

«Вона сказала: «Так!»

У рамках великого музичного благодійного фестивалю «Світязь Фест», який проходив під знаковим гаслом «Земля вільних людей», в програмі якої виступали відомі зірки української естради, які зібрали тисячі відвідувачів, щоби задонатити кошти задля підтримки захисників сил оборони України, Нацгвардієць волинського підрозділу освідчився своїй коханій.

Саме в останній день цього фестивалю Андрій відбував перший день своєї відпустки. Хлопець вирішив використати цей момент, щоб зробити пропозицію руки та серця своїй дівчині. Цей особливий момент відбувся прямо на сцені перед численною публікою.

Реклама Google

Під час перерви між виступами, виконавець авторських пісень Роман Скорпіон  запросив на сцену Андрія, який, взявши мікрофон, звернувся до своєї подруги Лілі, що стояла у глядацькому натовпі, запросивши до себе на сцену.

З ніжними словами любові він освідчився їй у коханні, викликавши бурхливі оплески та захоплені вигуки від глядачів. Дівчина військового не стримуючи сліз радості прийняла пропозицію, і пара обійнялася під бурхливі аплодисменти.

«Вона сказала: «Так!» – вигукнув Андрій.

Трепетна мить освідчення.
Трепетна мить освідчення. Фото – Західне ОТО НГУ.
«Вона сказала: «Так!» – вигукнув Андрій. Фото – Західне ОТО НГУ.
«Вона сказала: «Так!» – вигукнув Андрій. Фото – Західне ОТО НГУ.

  Глядачі та учасники заходу були розчулені цією подією, яка нагадала всім про важливість любові та підтримки у важкі часи випробувань.

Віталій МИХАЛЬЧУК, пресофіцер в\ч 1141 НГУ.

Читайте також: Любов сильніша за війну: «Ми обмінялися не тільки обручками, а й – прапорами».

Telegram Channel