Курси НБУ $ 41.14 € 45.31
Волинь знову горює: сповістили про загибель ще трьох захисників

Світла пам'ять!

Фото ілюстративне.

Волинь знову горює: сповістили про загибель ще трьох захисників

Світла пам'ять

10 серпня у територіальних громадах Волині повідомили про загибель у російсько-українській війні ще трьох військовослужбовців: Михайла Водоноса, Андрія Рабенка, Василя Куцика.

Про це повідомляє Суспільне. Луцьк.

Михайло Водонос

На сході країни загинув 32-річний волинський боєць Михайло Водонос. Про це сповістив Нововолинський міський голова Борис Карпус.

 

 Чоловік — уродженець села Павлівка, проживав у Нововолинську. Військовослужбовець загинув 5 серпня в Донецькій області.

Інформацію про зустріч траурного кортежу та чин поховання у громаді повідомлять додатково.

Андрій Рабенко

У Колодяжненській територіальній громаді повідомили, що 9 серпня поліг у бою боєць Андрій Рабенко з села Скулин Ковельського району.

 

 

 

Захисник підписав контракт на військову службу в березні 2024 року. Йому був 21 рік. Загинув військовослужбовець під час проведення зачистки в місті Торецьк Донецької області.

У зв'язку з втратою у громаді оголосили триденну жалобу 10, 11 та 12 серпня. Інформацію про прибуття траурного кортежу і чин похорону повідомимо додатково.

Василь Куцик

Внаслідок тяжких поранень помер військовослужбовець Василь Куцик. У чоловіка не витримало серце, повідомили в Камінь-Каширській міській громаді.

 

Чоловіку було 42 роки, проживав у селі Видерта. Поранення отримав на фронті, перебуваючи на Харківщині. Інформацію про зустріч кортежу та час і місце поховання у громаді повідомлять додатково.

 

Читайте також: «Що сказала перед смертельним уколом 57-річна Едіна».

Реклама Google
 

Telegram Channel