Курси НБУ $ 41.35 € 45.20
У колишньому райцентрі на Волині нарешті полагодили труби

«Докопалися» до проблеми – і її вирішили.

Фото: сайт Рожищенської міської ради.

У колишньому райцентрі на Волині нарешті полагодили труби

Складна аварія водопровідної мережі по вулиці Заньковецької у Рожищі вимагала кількаденної напруженої роботи комунальників, адже довелося проводити заміну труб під залізничними коліями та проїжджою дорогою, але водопостачання вдалося відновити

Усували цього тижня комунальники пошкодження водомережі і по вулиці Незалежності. А ще працівники Рожищенського ПЖКГ проводили ремонтні роботи покрівлі міської котельні по вулиці Куліша.

Про це інформує Рожищенська міська рада.

«З метою впорядкування зелених насаджень та утримання їх у впорядкованому стані працівники «Дільниці благоустрою» цього тижня зосередили роботу на обрізанні та вивезенні гілля по вулицях Грушевського, Шевченка, Михайла Вербицького», йдеться в повідомленні.

З метою утримання в належному стані та запобігання виникненню пожеж працювали на підгортанні сміттєзвалищ. Зокрема, роботи проводилися у селі Носачевичі.

Працівники Дубищенського ПЖКГ задля забезпечення якісних послуг населенню з водопостачання та вововідведення провели очищення від осаду та підмуровування каналізаційного колодязя по вулиці Зеленій, очищення та заміну деталей розподільчого водопровідного колодязя по вулиці Нова.

А також продовжили обкошування об’єктів каналізаційного господарства, зокрема головної НКС.

Читайте також: «Смертність в Україні утричі перевищує народжуваність ».

Реклама Google
 

Telegram Channel