Курси НБУ $ 41.35 € 45.20
Відома ведуча зізналась, скільки заплатила за консультацію у психолога Дмитра Карпачова

Дмитро Карпачов.

Волинь-нова

Відома ведуча зізналась, скільки заплатила за консультацію у психолога Дмитра Карпачова

Також знаменитість зізналась, з якою проблемою звернулася до психолога

Українська блогерка та ведуча Аліна Шаманська приголомшила сумою, яку заплатила за консультацію у психолога Дмитра Карпачова.

Знаменитість зізналась, що мала серйозні внутрішні переживання. Зокрема, Аліна була заміжня за актором Русланом Ханумаком. У період їхнього шлюбу ведуча непокоїлася, що чоловік може її зрадити. Шаманська переймалася, що в Ханумака на знімальному майданчику виникнуть почуття до якоїсь акторки, якщо він гратиме з нею закохану парочку.

 

 Врешті, після 3-4 років терзань себе цими думками, блогерка вирішила піти до психолога Дмитра Карпачова. Хоч він і не вів тоді консультацій, однак Аліну взяв на прийом. Ведуча за це заплатила дві тисячі євро.

«Я точно не вірю в те, що іскра не пролітає, коли ти три місяці граєш закохану пару з симпатичною дівчиною, яка тобі симпатизує. Я колись на цю тему пішла до Карпачова. Він не приймав взагалі. Але мене наскільки крило! Я три-чотири роки терпіла, що це робота, а потім мене почало крити. Підписники пишуть, фотки чоловіка з кимось скидають. І я думаю: «А якщо ми розлучимося? А якщо мені буде 40 років і він мені зрадить з якоюсь акторкою?». І я пишу: «Карпачов, прийміть мене». А він каже, що консультації не веде і тільки 1000 євро година. І я така: «Беру дві години». Це дві тисячі євро», - розповіла блогерка на своєму подкасті, пише ТСН.

Врешті, консультація Шаманській допомогла. Як поділилася Аліна, Карпачов дав їй важливу пораду, якою вона керується досі - жити саме теперішнім моментом.

«Приходжу до нього, і кажу що в мене є проблема: «У мене чоловік - режисер, і я боюсь, що коли мені буде 40 років, він зрадить мені з акторкою». Він сказав круту фразу, якою я керуюся по життю. Він сказав: «Не важливо, що буде потім, головне, щоб ти ніколи не шкодувала про період, який ти прожила. Ти зараз кайфуєш, і абсолютно не важливо, що буде потім», - пригадала блогерка.

Реклама Google

Telegram Channel