Курси НБУ $ 41.35 € 45.20
Діти волинських прикордонників повернулися з Німеччини

Діти відвідали Берлін та Лейпциг.

Фото: Facebook.

Діти волинських прикордонників повернулися з Німеччини

Вчора з відпочинку повернулися діти Героїв-захисників, котрі відділи життя, захищаючи Україну, в тому числі й прикордонників

Два незабутніх тижні хлопці та дівчата провели у літньому таборі в місті Торгау, Саксонія. Там для них організували чимало цікавих пригод, екскурсій та приємних сюрпризів. 

Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Діти відвідали Берлін та Лейпциг, ознайомившись з їх визначними місцями. Побували у музеях та спробували себе у скелелазінні. Також для дітей провели багато різних майстеркласів, спортивних та творчих заходів. 

«Мені дуже сподобалася поїздка. Все було круто. Побувала в багатьох цікавих місцях, побачила Берлінську стіну, замок. Познайомилися з гарними людьми, знайшла нових друзів. Отримала класні враження та гарні емоції», - поділилася враженнями Анна Веремій.

Сповнені позитивних емоцій та щасливі діти повернулися додому. Їх з нетерпінням чекали й зустрічали рідні та близькі.Поїздка відбулася в рамках спільного українсько-німецького проєкту «Сильні разом – канікули для дітей з України в Саксонії», організованого благодійним фондом «Eine Welt Leipzig», Луцькою РВА, профінансованого «Siemens Caring Hands e.V.» та особистими пожертвами співробітників Siemens AG Deutschland.

Вдячні організаторам за подаровану дітям можливість відпочити та цікаво провести час», йдеться в повідомленні.

 

 

Читайте також: «Гуманітарний коридор на Волині: як українцям виїхати з ТОТ».

 

Реклама Google

Telegram Channel