Курси НБУ $ 41.14 € 45.31
На Волині батьки подякували лікарям за врятовану донечку

Дякуємо вам, лікарю!

Фото: Facebook.

На Волині батьки подякували лікарям за врятовану донечку

Невідкладна ситуація з дитиною може трапитися будь-якої миті, незважаючи на свята чи вихідні дні. Так сталося і з 10-річною Катрусею, яка почала скаржитися на біль у животі 27 липня – в День медичного працівника

Батьки привезли доньку до обласної дитячої лікарні, де лікарі виявили апендицит. 

Про це інформує Волинське обласне медоб'єднання захисту материнства і дитинства.

Черговий хірург Василь Никитюк прооперував дівчинку малоінвазивною лапароскопічною методикою, завдяки якій відновлення після оперативного втручання минуло легше і швидше. Дівчинка одужала і продовжує літній відпочинок, готується до нового навчального року. 

Надзвичайною приємністю став лист із вдячністю колективу хірургічного відділення від Катрусиної бабусі – пані Галини Світліковської. Вона дякує за професійність і злагоджену роботу усім медикам, а особливо – досвідченому хірургу Василю Никитюку, який оперував її онуку.  

Також подяку Василю Васильовичу Никитюку висловлюють батьки 5-річного пацієнта відділення хірургії Адама Матвійчука. Хлопчик травмувався під час гри — отримав колоту рану прямої кишки. Позаду одна операція, яку, попри складність ситуації, досвідчений хірург виконав лапараскопічно. Лікування хлопчика триває. Батьки Ігор та Ірина Матвійчуки вдячні лікарю за професіоналізм, чуйність, підтримку», йдеться в подячному повідомленні.

 

 Читайте також: «Волинський Тростянець: як відбувалось вшанування чудотворної ікони Богоматері».

Реклама Google
 

Telegram Channel