Курси НБУ $ 41.35 € 45.20
У місті на Волині продаватимуть книги, щоб допомогти захисникам

Наближаємо Перемогу разом!

Фото: ілюстративне/facebook.com.

У місті на Волині продаватимуть книги, щоб допомогти захисникам

Стартувала підготовка до благодійного книжкового ярмарку «Книга за життя», який відбудеться 31 серпня на Валах Городища княжого міста

Під час цього заходу можна буде купити цікаві книжки, послухати музику, придбати вироби ручної роботи, скуштувати смачного плову, поспілкуватися і зробити свій фінансовий внесок  на дрони-камікадзе, які виготовляють волонтери з благодійного фонду «Форпост Володимир».

Про це повідомляє сайт володимирської газети «Слово правди».

Закликають усіх небайдужих взяти участь у благородній справі, і пожертвувати хороші україномовні книжки, які можна буде продати.

Російськомовну літературу також можна приносити. ЇЇ відправлять на макулатуру, а виручені кошти передадуть на виготовлення дронів. 

Збір книжок проводять у історико-культурному заповіднику «Стародавній Володимир», у книгарні «Є» та редакції газети «Слово правди».

Організатори запрошують авторів і авторок, які мають видані власні книжки, своєю творчістю долучитися до наближення перемоги – книжку з автографом буде розіграно на лотереї або аукціоні. 

Також можна запропонувати ідеї для втілення на ярмарку організаторці Ользі Жигуновій (телефони: 0938158038, 0967207418).

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel