Курси НБУ $ 41.36 € 46.01
Волинські рятувальники навчали дітей з усієї України (Фото)

Особлива увага була приділена темі взаємодопомоги.

Фото: Facebook.

Волинські рятувальники навчали дітей з усієї України (Фото)

У рамках Всеукраїнського спеціалізованого дитячо-юнацького табору «Рятувальник - 2024» психологиня ДСНС Волині провела тренінги на тему «Допомога собі та іншим»

Участь у заході взяли діти віком від 10 до 16 років з усієї України для підвищення їх психологічної стійкості, розпізнання в себе  різних емоційних станів та стресових реакцій, розвитку навичок саморегуляції та підтримки однолітків у складних ситуаціях.

Про це інформує Головне управління ДСНС України у Волинській області.

«Тренінги розпочинались з інтерактивної бесіди, де разом проговорили про особливості різних реакцій, станів щодо стресових ситуацій. Учасники освоїли основні техніки самодопомоги — дихальні вправи для зниження тривожності та техніки візуалізації для подолання страху.

Особлива увага була приділена темі взаємодопомоги. Діти вчилися розпізнавати різні емоції та ознаки стресу у своїх друзів та оточуючих, а також отримали практичні рекомендації щодо того, як можна підтримати товариша у важкий момент. У процесі тренінгів використовувалися рольові ігри та ситуаційні вправи, що дозволило учасникам практично застосувати нові знання.

Захід підготовлено і проведено в форматі Всеукраїнської програми збереження ментального здоровʼя «Ти як?» та проєкту МВС України «Пункт психологічних практик», йдеться в повідомленні.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Читайте також: «На Волинь повернувся коронавірус».

 

Реклама Google

Telegram Channel