Курси НБУ $ 41.35 € 45.20
На Оствиці у Рівному проведуть благодійний пікнік

Фото: Рівне вечірнє.

На Оствиці у Рівному проведуть благодійний пікнік

Під час благодійного пікніка планують зібрати гроші на дрон типу Mavic 3T для військовослужбовців 82-ї окремої десантно-штурмової бригади

У Рівному в парку історичної реконструкції «Городище Оствиця» 18 серпня проведуть благодійний пікнік, на якому збиратимуть гроші на дрон для бійців десантно-штурмової бригади. Учасники зможуть зайнятися йогою, взяти участь в майстер-класах та подивитися на зорі через телескоп.

Пікнік організовує громадська організація «513 за Фаренгейтом». Його очільниця Ірина Примачик розповіла Суспільному, що захід такого формату проводитимуть вперше.

Про це пише Рівне вечірнє.

- Раніше ми проводили благодійні заходи на підтримку військових, але не такі масштабні і не в один день. Mavic коштує приблизно 175 тисяч гривень, дуже хочемо зібрати всю суму, хоча б сто тисяч. Якщо зберемо всю суму, буде просто чудово, — розповіла організаторка.

Під час заходу проведуть декілька майстер-класів для дітей та дорослих. Взяти в них участь можна буде за донат від 250 гривень. Діятиме попередня реєстрація, зазначила Ірина Примачик:

- Зранку у нас буде йога. О 10:30 для маленьких діток, від двох до шести років, відбудеться майстер-клас зі створення «святкової овечки» — для розвитку тактильних відчуттів. Для старших дітей, від 10 до 18 років, паралельно проходитиме майстер-клас із витинанки. З 11:00 розпочнеться дитяче свято з мильними бульбашками та іншими заходами. Дорослих на майстер-класах навчатимуть виготовляти силянку та розписувати екоторби. Взяти участь можна буде за донат від 350 гривень, в інших майстер-класах — від 250 гривень.

У програмі також концерт за участю Rankova Trio та інших виконавців, ярмарок військових атрибутів та розіграш лотів.

- Буде секретний унікальний лот, про який ми не хочемо розголошувати заздалегідь. Фактично, кожен, хто бажає, може задонатити і взяти участь у лотереї. У нас є близько 15 різних лотів від різних авторів. Наприклад, серед них є сертифікат на виготовлення унікальної розписаної футболки від місцевої майстрині. Розіграш відбудеться наступного дня в онлайн-режимі, — розповіла організаторка.

Упродовж дня діятиме:

= катання на прадавніх човнах;
= стрільба з лука;
= сімейні розваги;
= фотовиставка Марії Зараі;

= створення спільної картини-листівки для військових.

Увечері заплановані споглядання зірок через телескоп. Завершити благодійний пікнік організатори планують приблизно о 22:30. 

Читайте також: «Волонтери горохівського «Щита» знову збираються на Схід України: що потрібно захисникам».

Реклама Google
 

Telegram Channel