Курси НБУ $ 41.35 € 45.20
На Волинському кордоні тепло зустрічали українських спортсменів з «Олімпійського експересу» (Відео)

Прикордонники вітали олімпійців з квітами та прапорами.

Фото: Фейсбук.

На Волинському кордоні тепло зустрічали українських спортсменів з «Олімпійського експересу» (Відео)

Сьогодні залізницею з Варшави повернулося в Україну чимало атлетів та тренерів, які представляли нашу країну на Олімпіаді-2024

Процедура паспортного контролю для них була особлива.

Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон. 

Прикордонники вітали олімпійців з квітами та прапорами. Імениті спортсмени залишили свої підписи та побажання на прапорах, спортивному одязі та взутті. І спортсмени, і прикордонники відзначили, що це гарна тенденція, коли український прапор підіймається не лише на території нашої країни.

Варто зазначити, що серед тих, хто сьогодні вночі повернувся додому, - срібні призери Паризької Олімпіади: Людмила Лузан (каное-двійка 500 м), Ірина Коляденко (вільна боротьба), Парвіз Насібов (боротьба греко-римська) та бронзовий призер з греко-римської боротьби Жан Беленюк.

Особливо тепло прикордонники вітали сестер Алексієвих – представниць спорткоманди Державної прикордонної служби України. Марина та Владислава Алексіїви за підсумками Олімпіади посіли п'яте місце у довільній програмі з артистичного плавання на Олімпійських іграх-2024. У майбутньому сестрам побажали досягати лідерських позицій і медалей найвищого ґатунку.

Хоча і спортсмени, і прикордонники зазначили, що чекають головної Перемоги, та всіляко її наближають, кожен на своєму місці

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На Волині на кордоні з Польщею зустріли олімпійського чемпіона Олександра Хижняка.

Реклама Google

Telegram Channel