Курси НБУ $ 41.35 € 45.20
Онлайн магазин брендового одягу: як вибрати стильні чоловічі футболки

Фото: betega.com.ua.

Онлайн магазин брендового одягу: як вибрати стильні чоловічі футболки

Для того, щоб комфортно почувати себе на прогулянках, спортивних заходах чи при відвідування спортзалів, важливо обирати відповідний одяг. Популярний онлайн магазин брендового одягу пропонує широкий асортимент стильного одягу для чоловіків. Сьогодні сервіс таких крамниць дозволяє обрати необхідний товар, не відриваючись від основної роботи.

Переваги інтернет магазину Betega

Хибна думка про те, що одяг від всесвітньо відомих брендів коштує надзвичайно дорого, з легкістю розвіюється під час перегляду каталогів товару. Популярні H&M, Mango, Nike користуються шаленою популярністю в країні, адже мають бездоганну якість тканин, ідеальні шви та стильний дизайн. Завдяки брендовим речам завжди можна почувати себе впевнено в будь-яких ситуаціях.

Попит на одяг для чоловіків, жінок та дітей в магазині є великим завдяки декільком моментам:

  • пропозиція лише оригінальних товарів безпосередньо від виробників;

  • доступні ціни дають змогу придбати якісний одяг за невисокою вартістю;

  • зручні системи фільтрів швидко та легко дозволяють вибрати необхідні предмети гардеробу;

  • менеджери зацікавлені в активних продажах, тому замовлення досить швидко потрапляє клієнту на вказану адресу.

Зазвичай чоловіки не люблять приділяти час шопінгу. На допомогу приходять магазини з онлайн формою роботи, де можна без затрат часу придбати товар, уточнити наявність бажаного кольору та розміру речей та оформити замовлення. 

Специфіка чоловічих футболок 

В усі часи чоловічі футболки залишалися тим гардеробом, який користується популярністю та особливою повагою. Сьогодні можна виділити декілька трендів цих речей:

  • надання переваги екологічним матеріалам, які ідеально підлаштовуються під тіло людини, не викликають алергічних реакцій;

  • в залежності від віку та уподобань є вибір обрати річ з яскравими принтами або віддати перевагу мінімалістичному дизайну;

  • логотипи брендів не втрачають своєї популярності;

  • футболки в стилі оверсайз дозволяють мати модний, розслаблений вигляд;

  • спортивний стиль залишається на піку популярності, дозволяючи займатися своїми справами, не відволікаючись на одяг;

  • монохромні відтінки футболок є улюбленими і базовими речами в гардеробі, які можливо комбінувати з різними напрямками стилю.

Найчастіше чоловіки обирають такі речі з трикотажу, бавовни, поліестеру, льону, бамбуку чи віскози. Кожна пора року визначає популярність однієї чи іншої тканини, які мають різні показники по теплопровідності та іншим характеристикам.

Можливості комбінування футболок з іншими речами в гардеробі

В залежності від способу життя чоловіка, його уподобань та смаків виробники пропонують обирати різні варіанти футболок. Останні вдало комбінуються з іншими речами гардеробу, але дизайнери пропонують все ж таки дотримуватися деяких правил поєднання:

  • однотонні футболки є універсальними оскільки ідеально підходять до різних стилів – від спортивного до класичного;

  • можливість скомбінувати піджаки з футболками дозволяє створювати довершені образи для ділових представників;

  • заправляти футболку в джинси є доцільним при наявності гарної фігури та необхідності створити завершений вигляд;

  • в теплу та жарку пору року варто поєднувати яскраві вироби з принтами та вставками з шортами, спортивними літніми брюками;

  • в зимову пору року футболки теж користуються попитом, адже в поєднанні з яскравими регланами та пуловерами дозволяють підкреслити індивідуальний стиль.

Інтернет магазин  Betega при виборі даного предмету гардеробу рекомендує користуватися простими, але такими важливими правилами. Насамперед варто прискіпливо оглядати своє зображення в дзеркалі та обирати одяг згідно свого реального розміру. Нехтування таким правилом може чоловічий силует зробити невиразним, або ж продемонструє недоліки чоловічої статури (обвислий живіт чи надлишкову масу тіла).

Кольорова гамма має значення, адже підбір кольору під конкретний тип зовнішності дозволяє надати виразності та чіткості рисам обличчя. Колір, який не пасує людині, зробить образ тьмяним і не вираженим. При труднощах з вибором необхідного відтінку футболки завжди варто звертати увагу на монохромні тони.

Футболка є базовим елементом в одязі, завдяки якому створюються образи на роботу в офіс, на заняття в спортзал, на побачення, прогулянку по місту чи похід. Як правило, чоловікові в сезон потрібно мати п’ять-шість варіантів різнотипних безрукавок. При покупці необхідно віддавати перевагу високоякісним речам, які створюють комфортні умови для роботи чи розваг, даючи змогу тілу вільно рухатися і дихати.

Реклама Google

Telegram Channel