Курси НБУ $ 41.35 € 45.20
У громаді на Волині жінки знайомилися з мистецтвом ароматерапії

Учасниці дізналися, де потрібно застосовувати ефірні олії і їх розчини.

Фото: Фейсбук.

У громаді на Волині жінки знайомилися з мистецтвом ароматерапії

Незвичний воркшоп відбувся у Торчинській публічній бібліотеці

Ефірні олії ще з часів Клеопатри цінуються за неймовірну корисність для краси і догляду за шкірою Сучасні наукові дослідження свідчать, що вони стимулюють регенерацію клітин, оновлення тканин і зберігають молодий вигляд шкіри. Троянда, неролі, лемонграс і лаванда… Вишукані аромати та суперсила рослин!

Про це йдеться на фейсбук-сторінці Торчинськоїх громади. 

Під час зустрічі експертка Тетяна Хрищук розповідала про стародавнє мистецтво Ароматерапії, де використовуються ефірні олії, фітонциди рослин та інших ароматних речовин для укріплення фізичного та психічного здоров’я та для косметичного догляду за тілом.

Учасниці дізналися, де потрібно застосовувати ефірні олії і їх розчини. Ефірні олії додають у воду для ванн, використовують в аромалампах і в композиціях для масажу. Кожен із таких методів дозволяє корисним речовинам проникати в організм різними шляхами: через органи дихання або шкіру. Коли людина приймає ароматичну ванну, то отримує подвійний ефект: і вдихання, і проникнення через шкіру.

Процес знайомства з ефірними оліями залишив незабутній післясмак приємних вражень.

Цікавою несподіванкою стало те, що пані Тетяна запрезентувала бібліотеці свою збірку поезій та познайомила присутніх зі своєю творчістю.

Захід відбувся в рамках адвокаційної кампанії ««Інклюзивні громади - об'єднані дії для розвитку дітей з інвалідністю» завдяки співпраці

 
 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У Горохові на Волині відзначили креативну молодь (Фото).

Реклама Google

Telegram Channel