Курси НБУ $ 41.35 € 45.20
Горді шотландці у меншості не встояли проти козаків із «Динамо» (Відео)

Олександр Піхальонок, хоч поки і виходить на заміну, але вже видно – це новий лідер киян.

Фото із сайту fcdynamo.com.

Горді шотландці у меншості не встояли проти козаків із «Динамо» (Відео)

Що треба робити із м'ячем показав усім 27-річний ексгравець «Дніпро-1» Олександр Піхальонок

Звісно, киянам пощастило, що шотландці уже із 50-ї хвилини грали у меншості. Але це, як то кажуть, – їхні проблеми.

Наші ж були – віднайти ключ до воріт господарів. І це не вдавалося, доки на лаві запасних сиділи Олександр Піхальонок і Назарій Волошин. А їхній вихід на поле під звісу матчу явно «оживив» гру. І результат – не забарився.

На 82-ій хвилині матчу Олександр Караваєв з правого флангу віддав поперечну передачу на тезку – Піхальонка, а той із двадцяти метрів гарматним ударом низом поклав м'яч у кут. Геть як у більярдну лузу!

А ще через дві хвилини Микола Шапаренко у лівому куті штрафного відпасував на Назарія Волошина, який влучно злету розстріляв ворота господарів – 0:2.

Ліга чемпіонів. 3-й кваліфікаційний раунд. Матч-відповідь. «Рейнджерс» (Шотландія) – «Динамо» (Україна) – 0:2 (0:1 – ПіхальонокЮ 82 хв.; 0:2 – Волошин, 84). Перша гра – 1:1.

Стадіон: «Хемпден Парк» (Глазго, Шотландія). Арбітр: Марко Гуїда (Італія).

Склад «Динамо»: Бущан, Дубінчак, Михавко, Попов, Караваєв (Біловар, 90+1), Шапаренко (Лонвейк, 90), Бражко, Буяльський (Піхальонок, 75), Кабаєв (Брагару, 75), Ванат, Ярмоленко (Волошин, 68).

Відеоогляд матчу:

Тепер у вирішальному плей-оф раунді за право виступати у груповому етапі Ліги чемпіонів суперником київського Динамо буде австрійський «Ред Булл За́льцбург». Таку команду треба проходити – це ж далеко не гранд європейського футболу... 

Якщо програємо – виступатимемо в основному раунді Ліги Європи.

Нагадаємо, що донецький «Шахтар» як чемпіон України завдяки високому клубному рейтингу отримав пряму путівку до основного раунду Ліги чемпіонів.

 Читайте також: У Беленюка вкрали годинник на Олімпіаді-2024.

Реклама Google

Telegram Channel