Курси НБУ $ 41.35 € 45.20
На Волині відзначатиме свій День народження будинок щастя (Фото)

Щороку —  близько 3-х тисяч малюків.

Фото: ANDRII PROTS.

На Волині відзначатиме свій День народження будинок щастя (Фото)

У вересні виповнюється 5 років, відколи Волинський обласний перинатальний центр прийняв перших пацієнток

5 років роботи Волинського обласного перинатального центру —  це значний етап для колективу і велика подія для громади, адже відкриття потужного, сучасного перинатального центру ознаменувало новий етап в перинатології та наданні медичної допомоги жінкам та немовлятам на Волині. Появи в області нової медичної установи волиняни чекали 18 років, адже капсулу під будівництво заклали ще у 2001-му. 

Про це поінформувало Волинське обласне медоб'єднання захисту материнства і дитинства.

У нас народжується щастя – ваші найдорожчі діти! Щороку —  близько 3-х тисяч малюків! За 7 місяців 2024  року – вже понад 1800, а за майже 5 років нашої роботи –  14,5 тисяч малят.  Цьому успіху передувала кропітка робота персоналу і ми дуже вдячні тим майбутнім мамам, які першими саме нам довірили  найважливішу подію свого життя на початку роботи нового перинатального центру. 

Нині ми супроводжуємо появу дітей у ваших сім’ях з етапу планування вагітності і до виписки з пологового стаціонару. Підготуватися до вагітності, вирішити проблеми зі здоров’ям допомагають лікарі центру планування сім’ї. Ми професійно супроводжуємо вагітність, надаємо медичну допомогу та психологічну підтримку. У школі щасливого батьківства з майбутніми мамами та татусями вивчаємо інформацію, яка буде необхідна для молодих батьків після появи малюка на світ. У відділенні неонатології виходжуємо передчасно народжених немовлят, малюків із патологіями та низькою масою тіла при народженні. Троє малят вагою до 500 грамів, які успішно виписані додому – успіх наших спеціалістів! 

Отож, до 5-річчя Волинського обласного перинатального центру ми хочемо пригадати роки нашої роботи, розповісти про успіхи та досягнення. Для цього готуємо цикл матеріалів про роботу нашої потужної та унікальної установи. Впродовж місяця ми розкажемо про роботу відділень, познайомимо із лікарями та розповімо історії з лікарської практики наших спеціалістів. 

Запрошуємо дізнаватися найважливішу інформацію про роботу Волинського обласного перинатального центру на нашій офіційній сторінці Волинське обласне медоб'єднання захисту материнства і дитинства», йдеться в повідомленні.

 

 

 

 

 

 

 

 

Читайте також: «На Волині багатодітній родині допомогли виготовити закордонні паспорти».

 
 
 
 

Реклама Google
 

Telegram Channel