Курси НБУ $ 41.35 € 45.20
Чорна звістка прийшла на Волинь: на передовій героїчно загинули четверо наших земляків

Вічна пам’ять і слава Героям!

Фото із сайту ukr.net.

Чорна звістка прийшла на Волинь: на передовій героїчно загинули четверо наших земляків

Зустріньмо гідно і проведімо в останню путь наших Захисників

13 серпня в громадах області повідомили, що у боях з російськими військами загинули ще четверо бійців з Волинської області.

Це – Андрій Качковський, Владислав Понк, Олексій Мельничук і Павло Антонюк, інформує «Суспільне Луцьк».

Андрій Качковський

24-річний старший солдат Андрій Качковський загинув 9 серпня 2024 року внаслідок враження FPV-дроном поблизу населеного пункту Свиридонівка Покровського району Донецької області.

Андрій Качковський.
Андрій Качковський. Фото – «Суспільне Луцьк».

 За даними Ківерцівської міської ради, волинянин служив у війську за контрактом з грудня 2019 року. Прощання з Андрієм Качковським відбудеться 14 серпня, бійця поховають на Алеї слави.

Владислав Понк

9 серпня на Куп’янському напрямку в Харківській області загинув військовослужбовець Владислав Понк. Бійцю було 27 років, повідомили у Володимирській міській раді.

Владислав Понк.
Владислав Понк. Фото – «Суспільне Луцьк».

 Полеглий захисник мав звання старшого солдата. Дату і місце прощання з Владиславом Понком повідомлять додатково.

Олексій Мельничук

Про втрату також сповістили у Рожищенській громаді – 7 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Терни Краматорського району Донецької області загинув сержант Олексій Мельничук.

За даними міськради, 43-річний військовослужбовець був родом з Луганщини, після початку повномасштабної війни перевіз родину в Рожище.

Павло Антонюк

Лучанину Павлу Антонюку було 35 років. Боєць служив на посаді гранатометника мотопіхотного відділення, повідомили у міській раді.

Солдат загинув 11 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Залізне Донецької області.

Вічна пам’ять і слава Героям!

Реклама Google

Telegram Channel