Курси НБУ $ 41.35 € 45.20
На Волині жінка утримувала людей у трудовому рабстві

Жінку покарали у вигляді 5 років позбавлення волі з іспитовим терміном один рік.

Фото: vl.npu.gov.ua.

На Волині жінка утримувала людей у трудовому рабстві

Співробітники міграційної поліції ГУНП у Волинській області у червні 2021 року викрили протиправну діяльність жительки села Вербаїв Луцького району

Жінка тривалий час здійснювала трудову експлуатацію громадян, які перебували в уразливому стані.

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області

Підшукувала потенційних працівників на ринках та автостанціях Луцька, пропонувала доглядати велику рогату худобу й обіцяла зарплатню за це. Після підприємиця відвозила чоловіків до місця, де знаходились господарські приміщення, поселяла громадян в хліві разом із тваринами.

За виконану роботу жінка не розраховувалася та погрожувала фізичною розправою, коли працівники залишать територію господарства.

Слідчі Головного управління Національної поліції у Волинській області за процесуального керівництва обласної прокуратури у 2021 році завершили досудове розслідування у справі. Обвинувальний акт скерували до суду.

Луцький міськрайонний суд визнав жінку винною у скоєнні злочинів, передбачених ч.1 та ч.2 ст. 149 (Торгівля людьми) Кримінального кодексу України й призначив їй покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з іспитовим терміном один рік. Вирок уже набрав законної сили.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У Луцькому районі поліцейські оперативно відшукали злодіїв.

Реклама Google

Telegram Channel