Курси НБУ $ 41.33 € 45.55
Громада на Волині виділила ще понад 4 мільйони для ЗСУ

За ці кошти закуплять необхідну техніку для захисників.

Фото: Фейсбук.

Громада на Волині виділила ще понад 4 мільйони для ЗСУ

️14 серпня міський голова Ігор Пальонка провів засідання тридцять сьомої позачергової сесії Володимирської міської ради

Депутати, зокрема, розглянули проєкти рішень, які стосувались виділення коштів Силам оборони України.

Про це повідомили у Володимимрській міській раді.

Зокрема, внесли зміни до програм матеріально-технічного забезпечення військових частин, протидії екстремістським та терористичним проявам на території громади та комплексної програми захисту населення і території міської територіальної громади від надзвичайних ситуацій, а також до бюджету на 2024 рік.

Проголосували за виділення 14-ій ОМБр 1 мільйона 927 тисяч 200 гривень на закупівлю 30 «мавіків». До цієї суми додали 352 тисячі 800 гривень із коштів, які раніше виділялись на виготовлення банерів про полеглих захисників, – згідно з відповідним проханням членів родин загиблих воїнів.

2 мільйони гривень субвенції підуть на закупівлю автомобіля зі спеціальним обладнанням та інші потреби для одного зі спецпідрозділів Сил оборони України. А 110 тисяч гривень спрямують місцевому відділу ДСНС на облаштування пункту управління для виконання першочергових робіт з ліквідації можливих надзвичайних ситуацій.

Депутати проголосували також за безоплатну передачу майна двом військовим частинам на загальну суму 3 мільйони 333 тисячі 800 гривень: для одного підрозділу закуплено 10 «мавіків», для іншого – 8 монокулярів нічного бачення DTS-13, 28 ручних монокулярних тепловізорів AGM Taipan TM15-384 та 8 телевізорів GRUNHELM.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Родина з Волині передала власну автівку для захисників на фронті.

Реклама Google

Telegram Channel