Курси НБУ $ 41.33 € 45.55
Президент України нагородив Героїв Охматдиту

Пам’ять про Героїв завжди житиме в наших серцях!

Фото: facebook.com.

Президент України нагородив Героїв Охматдиту

До Дня медичного працівника Президент України Володимир Зеленський відзначив високими державними нагородами трьох спеціалістів лікарні за їхню мужність і відданість професії

Орденом «За мужність» III ступеня нагороджено дитячого щелепно-лицьового хірурга Олега Голубченка, який під час російської ракетної атаки 8 липня оперував 5-місячну дитину. Попри власні поранення, лікар допомагав розбирати завали та рятувати колег.

Про це йдеться на сторінці медзакладу НДСЛ Охматдит.

Орденом «За заслуги» IIІ ступеня нагороджено Анастасію Захарову, лікарку-педіатра відділення інтенсивної та еферентної терапії хронічних інтоксикацій. На момент атаки, Анастасія знаходилася у вже зруйнованому корпусі та допомагала рятувати дітей з-під завалів. Лікарка також отримала численні поранення, але незважаючи на це продовжувала допомагати іншим.

Орденом «За мужність» III ступеня посмертно нагороджено дитячу лікарку-нефролога Світлану Лук'янчик, яка загинула евакуюючи дітей до укриття під час жорстокої ракетної атаки 8 липня. Світла пам'ять про Світлану завжди житиме в серцях її колег і пацієнтів

Команда Охматдит пишається лікарями, які попри всі загрози не зупиняються та продовжують щодня рятувати дітей. Пам’ять про наших Героїв завжди житиме в наших серцях! Слава Україні!

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На Волині медики тренувалися надавати допомогу у разі хімічної атаки.

Реклама Google

Telegram Channel