Курси НБУ $ 41.33 € 45.55
У Луцьку відбувається фестиваль «Тут живемо літо» для молоді, підлітків і батьків

Крім спортивних та артактивностей, учасники та учасниці фестивалю відвідують активності, які допомагають розвинути емоційний інтелект.

Фото: Фейсбук.

У Луцьку відбувається фестиваль «Тут живемо літо» для молоді, підлітків і батьків

Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?», Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) разом із громадською організацією «JuniorS» за фінансової підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини та за інформаційної підтримки Луцької міської ради створили простір, де кожен та кожна може краще пізнати себе та інших

У Луцьку впродовж двох днів 14 та 15 серпня на Площі Героїв Майдану триває фестиваль «Тут живемо літо», де підлітки та молодь вчаться легких та дієвих способів піклування про себе: від цікавих фізичних активностей та ігор до технік самодопомоги під час стресових ситуацій, кращого розуміння своїх емоцій.

Про це інформують у Луцькій міській раді.

Окрема програма передбачена й для батьків.

Територія фестивалю поділена на різні «бази». На «СпортБазі» можна буде пограти в м’яч із родиною, запустити фризбі чи пройти квест із друзями. На «АртБазі» — спробувати арттерапію, а на «ЧілБазі» — відпочити, коли втомились від інших зон, та взяти участь у всеукраїнському танцювальному флешмобі.

Крім спортивних та артактивностей, учасники та учасниці фестивалю відвідують активності, які допомагають розвинути емоційний інтелект і навчитися краще розуміти себе та свої почуття. Батьки ж можуть брати участь в активностях, які допомагають відпочити, провести час із дітьми, поговорити зі спеціалістами та краще зрозуміти свої емоції та емоції дітей.

Окрім Луцька, фестиваль проведуть у Києві та Полтаві, а також у Лозовій та Богодухові на Харківщині, у Ралівці та Самборі на Львівщині, у Вознесенську та Первомайську на Миколаївщині, у Кривому Розі та Новомосковську на Дніпропетровщині, у Тростянці та Лебедині на Сумщині та в Ірпені на Київщині.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel