Курси НБУ $ 41.14 € 45.31
У лікарні на Волині тренувалися зараджувати дії зброї масового ураження

Потрібно знати!

Фото ілюстративне.

У лікарні на Волині тренувалися зараджувати дії зброї масового ураження

У КП «Володимирське ТМО» відбулися тренування з надання екстреної медичної допомоги постраждалим внаслідок дії зброї масового ураження за участі бригад екстреної медичної допомоги Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф

Також участь у навчаннях взяли відповідальні за даний напрямок роботи представники закладів охорони здоров’я з Луцька, Ковеля, Каменя-Каширського та інших міст Волині.

Про це повідомило КП «Володимирське ТМО».

«За легендою, на околиці міста впав шахед із фосфором, який виділяв сірий дим. Під час тренувань фахівці нашого медоб’єднання відпрацьовували питання організації прийому контамінованих хворих, забезпечення хімзахисту медичних працівників, заходи зменшення негативних психічних станів та реакцій, надання медичної та психологічної допомоги постраждалим внаслідок дії хімічних агентів.

Володимирське ТМО входить до переліку закладів охорони здоров’я, які у випадку застосування зброї масового ураження будуть надавати медичну допомогу постраждалим. Мета навчань - відпрацювання якісного реагування медичної служби з надання екстреної допомоги на догоспітальному та госпітальному етапах, співпраця та комунікація між відділеннями лікарні, а також взаємодія з бригадами медицини катастроф, яку наше медоб’єднання показало на високому рівні», йдеться в повідомленні.

Читайте також: «На таборування у волинську громаду приїхала молодь з Львівщина та Одещини».

Реклама Google

Telegram Channel