Курси НБУ $ 41.14 € 45.31
Кому олімпійська чемпіонка Ярослава Магучіх віддали 1 500 000 гривень

Браво, Ясю!

Фото із сайту champion.com.ua.

Кому олімпійська чемпіонка Ярослава Магучіх віддали 1 500 000 гривень

Щедрість її душі вражає

Українська легкоатлетка та чемпіонка Олімпійських ігор 2024 у стрибках у висоту Ярослава Магучіх пожертвувала 500 тисяч гривень благодійному фонду «Янголи Азову».

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє «>Олена Толкачова.

Зазначається, що фонд спрямував ці кошти на оплату лікування військових з важкими нейротравмами та черепно-мозковими травмами, які наразі перебувають у реабілітаційному центрі.

Реклама Google

А перед тим Ярослава Магучіх пожертвувала частину призових з Олімпіади на потреби українських зоозахисників.

Про це повідомляє Uanimals.official.

Зазначається, що українка переказала один мільйон гривень для організації з порятунку тварин і довкілля UAnimals, а також чотирьох притулків для тварин: «Дніпро Енімалс», «Пегас», «Сумське товариство захисту тварин» і «Безпритульний світ».

Керівниця комунікаційного відділу UAnimals Людмила Смоляр подякувала Ярославі.

«Ми надзвичайно вдячні Ярославі за добрий вчинок – завдяки йому тисячі тварин отримають ліки, їжу, власне тепле місце для сну. Поруч із тим вдячні за готовність говорити про захист тварин і привертати увагу великої аудиторії до цього питання. Мріємо, що одного дня допомога тваринам стане звичною і буденною справою в українському суспільстві, і саме такі потужні голоси, як голос Ярослави Магучіх, наближають цю мить», – написала Людмила.

Читайте також: За скільки Ольга Харлан продала свою шаблю, якою зробила «золотий укол».

Telegram Channel