Курси НБУ $ 41.14 € 45.31
Чотирилапі подолали тисячу кілометрів, аби оселитися на Волині (Відео)

Після допису у соцмережах тварин розібрали жителі Рожища ще дорогою на Волинь.

Фото: suspilne.media.

Чотирилапі подолали тисячу кілометрів, аби оселитися на Волині (Відео)

Волинянин Сергій Новосад привіз з Херсонщини 8 домашніх псів і 2 кошенят, за якими власники не могли доглядати через постійні обстріли

З Херсонщини на Волинь тварини подолали майже тисячу кілометрів. З собою попередні власники дали їм корм і ковдри.

Про це пише Суспільне.

«Ці тварини жили у квартирах. Вони дуже всі облюблені, обціловані і дуже йдуть до людей, вірять людям. Вони лізуть всі на тебе, під ногами вони всі», — говорить Сергій Новосад.

Тварин з Херсонщини волинянин привіз вдруге. Вперше на півдні він побував після підриву Каховської ГЕС — возив допомогу військовим та цивільним.

«Складаються різні обставини, не можуть виїхати. Люди просто не витягують тих песиків. Знають мене і віддають собак для усиновлення в інші сім'ї. Цього разу я привіз 5 йорків, шпіца, два чихуахуа і двоє кошенят», — додав волонтер.

Попередні власники песиків написали листи до нових господарів, де розповіли про характер тварин, їхні звички та як за ними доглядати.

Після допису у соцмережах тварин розібрали жителі Рожища ще дорогою на Волинь. Місцева мешканка Лідія Мельничук забрала самицю йоркширського тер’єра.

«Така хорошуха. Вона мені найбільш ляклива. Чоловік звільняв Херсон і це дуже символічно, що в нас буде саме песик з Херсона», — розповіла жінка.

Житель Рожища Юрій Мосійчук забрав до себе в родину йорка.

«Люблю тварин. Чого не допомогти тим людям і песикам, — говорить волинянин. — Хай буде, пес мене не об’їсть, не обтяжить. Прогулянки будуть, в нас парк є біля річки Стир».

Як додав Сергій Новосад, попередні і нові власники тварин часто зідзвонюються і підтримують один одного.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Волинські патрульні перевірили стан шкільних автобусів.

Реклама Google

Telegram Channel