Курси НБУ $ 41.21 € 45.30
Яким буде місце української молоді в ЄС

Локація проведення заходу була дуже оригінальною.

Фото із сайту eurosolidarity.org.

Яким буде місце української молоді в ЄС

Вперше в Україні відбувся масштабний міжнародний молодіжний захід – International political CAMP, організований ВГО «Солідарна молодь»

«До Дня молоді ми об’єднали громадські організації, депутатів різних рівнів, «Солідарну молодь» з усієї країни, і, що найголовніше, – наших міжнародних друзів із Німеччини, Швеції, Польщі, Литви, Словаччини, Чехії, Австрії, Румунії, Молдови.

Разом у робочих групах ми сформували маніфест, який охоплює 12 ключових політик, що визначають наше бачення майбутнього української молоді в ЄС. Кожна з тем маніфесту охоплює найважливіші аспекти життя: від освіти та мобільності – до прозорості та довіри до уряду, від стартапів та можливостей для молоді у політиці – до психологічного здоровʼя, регулювання використання ШІ, зміни клімату, міграції та ВПО, толерантності у суспільстві, доступного житла, реінтеграції молодих ветеранів та виборів. Цей маніфест – це не просто документ, а наш план дій і наша амбіція створити справедливе, стійке й успішне майбутнє для молоді в ЄС», – кажуть в організації.  

П’ятий президент Петро Порошенко з дружиною Мариною Порошенко обговорив із молодими лідерами зміцнення підтримки України. Він закликав вірити в перемогу і сприяти членству нашої держави в ЄС і НАТО. «Українська молодь була тією головною рушійною силою, яка змінила геополітику на Майдані й визначила долю України в ЄС. Українська молодь – це те саме неймовірне покоління, яке, не вагаючись, стало на захист країни в 2022 році і виборює наше право на повноцінне членство в ЄС і НАТО. Сьогодні на цьому заході – молодь зі Швеції, Німеччини, Польщі, Литви, Австрії, Словаччини та Чехії. Це – вже лідери Європи, які прагнуть змін та підтримують Україну в її євроінтеграційному шляху, які точно знають, що росія – це загроза для всього вільного світу», – наголосив Порошенко

Реклама Google

Telegram Channel