Курси НБУ $ 41.21 € 45.30
За допомогою «кесаревого» народила вже 5-ту дитину

Лелека передав свою місію команді фахівців Лікарні Святої Анни, щоб вони подарували родині Карпʼяків Максимка.

Фото – «Перше медичне об’єднання Львова».

За допомогою «кесаревого» народила вже 5-ту дитину

Унікальну операцію виконали фахівці Лікарні Святої Анни «Першого медичного об’єднання Львова»

38-річна Галина Карп’як – із села Бачів, що на Львівщині. Вона з чоловіком завжди мріяла мати велику родину, адже самі зростали в багатодітних сім’ях. Їхній первісток з’явився на світ шляхом кесаревого розтину – через медичні показання. Потім так народилися ще дві донечки. Утім, батьки мріяли ще й про сина. Попри застереження лікарів і небезпеку ще однієї операції, Галина з чоловіком наважились спробувати. І четверта вагітність таки подарувала їм довгоочікуваного сина. А торік Галина дізналася, що знову при надії.

Діти – це мій сенс життя, покликання і місія. 

 Попри позапланову вагітність і небезпеку для свого життя, жінка навіть не допускала думки про аборт. І жоден лікар її на це не вмовив би. «Діти – це мій сенс життя, покликання і місія. В мене не піднялася б рука. Я кожного дня встаю о шостій ранку: прибираю, перу, готую їм їжу. Це – дуже складно фізично. Попри це, я роблю так щодня з радістю, бо відчуваю найщирішу дитячу любов і увагу», – розповіла про материнство Галина.

На щастя, пʼята вагітність минала добре. Галина перебувала на обліку в місцевій лікарні, але народжувати від самого початку планувала лише у Львові – в Лікарні Святої Анни. Адже тут працює лікарка, якій багатодітна мама беззастережно довіряє.
Лікар акушер-гінеколог  Ірина Кухаєвич зазначила: «Я працюю в цьому закладі вже понад 20 років. Але у моїй практиці такий випадок трапився вперше – пʼяте кесареве. Оперувала вагітних максимум вчетверте. Утім щоразу – це неабиякий медичний виклик. Подібні операції вимагають високої кваліфікації та підготовки. Ми завжди ретельно готуємося до таких випадків, проводимо додаткові обстеження і залучаємо до втручання велику команду, аби зберегти здоров’я і матері, і дитини».
Газета «Високий замок» повідомила, що 30 липня шляхом кесаревого розтину народилася пʼята дитина (і другий хлопчик) у родині Карпʼяків. 

Він з’явився на світ на 37-му тижні вагітності вагою 2800 г і зростом 50 см. Ім’я для хлопчика обирали старші діти – назвали братика Максимом.

Нехай росте здоровим!

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel