Курси НБУ $ 41.21 € 45.30
Сенцов узяв у полон групу росіян

Олег Сенцов.

Волинь-нова

Сенцов узяв у полон групу росіян

Серед них - 18-річний солдат, якого відправили на війну замість в'язниці

 «Прихватили декілька полонених (не Курська область). Молодшому 19 років (буде в листопаді). Чотири дні він пробув на позиції. Попався місяць назад за «косячок». Запропонували: або в тюрьму, або на війну. Він вибрав друге і тепер я мотаю йому руки скотчем, а він питає, коли можна подзвонити мамі», – написав український режиссер, ексв’язень Кремля та військовослужбовець Олег Сенцов на своїй сторінці у Facebook.

Він зазначив, що вважає полонених обмінним фондом. «Я маю багато люті проти росіян та абсолютно байдужий до них, як полонених. І не тому, що вони мають переважно такий зачуханий вигляд та одразу стають зайками, а я такий добрий. Для мене вони лише обмінний фонд, за котрий можна витягнути наших з ворожої буцегарні», – прокоментував Сенцов.

Також нагадав, що «воювати з полоненими багато сміливості не треба, на відміну від тої кількості духу, який потрібен, щоб піти на штурм траншеї». «Коли я дивлюся на наших бійців поруч з цими «іноземними туристами», то розумію, що ми перемогаємо. По силі, по духу, по мотивації, по правді. Нам дуже важко, і може бути ще важче, але ми перемагаємо. Тому що ми гідні. Гідні майбутньої перемоги», – резюмував військовослужбовець. 

Олег Сенцов вже декілька разів отримував поранення. Зокрема, у жовтні минулого року був поранений на фронті. Він також двічі отримував контузію – у липні та у вересні. 

Реклама Google
Реклама Google

Telegram Channel