Курси НБУ $ 41.21 € 45.30
ЗСУ знищили важливий міст на Курщині: близько 700 рашистів - в оточенні

Переможемо.

Волинь-нова

ЗСУ знищили важливий міст на Курщині: близько 700 рашистів - в оточенні

Українські воїни знищили стратегічно важливий міст через річку Сейм у Глушковському районі Курської області РФ

Раніше його було пошкоджено.

Про це повідомляють російські пропагандисти. Вони стверджують, що після знищення моста в оточенні опинилися близько 700 російських військовослужбовців, пише ОБОЗ.

Зокрема про знищення моста через Сейм повідомив відомий російський Z-паблік Mash. Пропагандисти стверджують, що українські захисники випустили по об'єкту «кілька американських ракет Himars».

 

 Вдень же, запевняють пропагандисти, по мосту прилетіли «два боєприпаси сімейства MLRS», один з яких нібито влучив в авто, в якому їхали російські «волонтери з ДНР»: двоє з чоловіків, які перебували в машині, померли від отриманих поранень, одного госпіталізували.

Фатального ж для переправи через Сейм удару, стверджують у РФ, було завдано близько 17 години по Києву. Після атаки один із прольотів мосту впав.

Також російські Telegram-канали писали, що Сили оборони України також «завдають ударів по мосту в селі Званне Глушковського району», з чого пропагандисти роблять висновок, що «противник перейшов до реалізації плану захоплення ділянки Глушковського району по річці Сейм».

Деякі пабліки стверджують, що після знищення моста в оточенні опинилися близько 700 російських військовослужбовців.

 

 

Реклама Google

Telegram Channel