Курси НБУ $ 41.21 € 45.30
До волинського Городища приїхала «Територія здоров’я» (Фото)

Жителі села Городище отримали консультації сімейного лікаря, лікарів- епідеміологів та лікарів із загальної гігієни.

Фото: Facebook.

До волинського Городища приїхала «Територія здоров’я» (Фото)

У рамках підтримки імунізації населення проти кашлюка, дифтерії та правця, в області тривають виїзні заходи та консультації лікарів

Черговий виїзд вакцинального автобусу відбувся у село Городище Луцького району. Ініціювали і провели акцію фахівців Луцького районного відділу.

Про це повідомив Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб.

Епідеміологи центру розповіли мешканцям села, що усі вакцини в Україні проходять суворий контроль якості на всіх етапах, починаючи з виробництва і закінчуючи введенням пацієнту. Щоб отримати повний захист від дифтерії, кашлюку та правця, треба дотримуватися графіка вакцинації згідно з Національним календарем щеплень. Дітям вакцина вводиться в кілька етапів: у віці 2, 4, 6 місяців, з ревакцинацією у 18 місяців, а також у 6 та 16 років проти правця та дифтерії. Дорослим рекомендується проводити ревакцинацію кожні 10 років. Також фахівці спілкувалися про правила здорового способу життя і здорового харчування, як захиститися від інфекційних та неінфекційних хвороб.

Жителі села Городище отримали консультації сімейного лікаря, лікарів- епідеміологів та лікарів із загальної гігієни. Загалом надано більше сотні медичних послуг, зокрема, вимірювали артеріальний тиск, рівень цукру в крові, робили швидкі тести на виявлення гепатитів В, С, визначали індекс маси тіла тощо. 14людей отримали щеплення від кашлюка, дифтерії та правця.

Дякуємо за підтримку і допомогу в проведенні «Території здоров'я» голові сільської ради Світлані Соколюк,  завідувачу Чаруківської АЗПСМ КП «Ківерцівський ЦПМД» Тамарі Олійник та медичним працівникам», йдеться в повідомленні.

 

 

 

 

 

 

 

Читайте також: «У місті на Волині опікуни радилися з фахівцями (Фото)».

 
 
 
 

Реклама Google
 

Telegram Channel