Курси НБУ $ 41.21 € 45.30
На пляж волинського міста завітали медики

Фахівці відповіли на всі запитання відпочиваючих.

Фото: Facebook.

На пляж волинського міста завітали медики

Фахівці Любешівського відділення Камінь-Каширського районного відділу організували та провели спільно з працівниками КП «Любешів - Комфорт - Сервіс» комунікаційні заходи для жителів Любешівської громади на території. Місце зустрічі – пляж загального користування «Сонячний» селища Любешів

Говорили про профілактику лептоспірозу та інших інфекційних захворювань, що мають водний шлях передачі. Зауважили про небезпеку та підступність даних захворювань, основні симптоми та ризики виникнення. Наголосили на важливість імунопрофілактики вакцинокерованих захворювань.

Про це повідомив Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб.

«Нагадали, що з 1 серпня в Україні триває кампанія з додаткової імунізації проти кашлюку, дифтерії та правця для тих, хто пропустив планові щеплення у попередні роки. Вакцинація за Національним календарем щеплень є безоплатною.

Якщо ви не пам’ятаєте, чи були вакциновані, сімейний лікар допоможе скласти індивідуальний графік вакцинації з урахуванням мінімальних інтервалів.

Роздали інформаційні матеріали та відповіли на всі питання щодо покращення стану здоров’я відпочивальників», йдеться в повідомленні.

Читайте також: «До волинського Городища приїхала «Територія здоров’я» (Фото)».

Реклама Google
 

Telegram Channel