Курси НБУ $ 41.21 € 45.30
Сьогодні та завтра в громаді на Волині поминають на роковинах двох загиблих воїнів

Світла пам'ять!

Фото: сайт Городищенської територіальної громади.

Сьогодні та завтра в громаді на Волині поминають на роковинах двох загиблих воїнів

Минає скорботний рік, як відійшли у вічність мужні воїни, військовослужбовці, які боронили нас та нашу Україну, які воювали за свободу і незалежність свого народу, випускники освітнього закладу Павло Петрович Михальчук та Богдан Леонідович Гаврилюк

Михальчук Павло Петрович народився 30.05. 1984р. З 1991р по 2000р навчався в ЗОШ І-ІІІ ст. с. Угринів. З 24.09.2014 року брав участь в АТО в районах м. Дебальцеве, н.п. Ольховатка,  н.п. Олександрівське Донецької області.

З 31. 01. 2020 р. - служба за контрактом. 24.06. 2022 р отримав травму голови внаслідок артилерійського обстрілу поблизу н.п. Богородичне Донецької області. Помер 16.08.2023р від важкої недуги.

Гаврилюк Богдан Леонідович народився 02.06.2000р. З 2006р по 2015р навчався в ЗОШ І- ІІІ ст. с.Угринів. Боронив територіальну цілісність України у складі 57 окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнко як гранатометник. Загинув  17.08.2023 р. поблизу н.п. Дружківка Донецької області. 

Жорстока війна обірвала сповнені надій життя воїнів. У наших вдячних споминах вони назавжди молоді, життєрадісні, усміхнені.
А ще мужні, незламні,, сильні духом воїни - Захисники України. Вони не вагаючись, взяли до рук зброю, щоб захистити свою Батьківщину від окупанта. Тому що знали: це – обов’язок кожного патріота… Завдяки таким Героям ми маємо змогу зустрічати кожен новий день і робити все можливе для допомоги ЗСУ та Перемоги України над ворогом.

Сьогодні ми вшановуємо світлу пам'ять про Павла Петровича Михальчука та Богдана Леонідовича Гаврилюка, висловлюємо щирі слова підтримки й співчуття у непоправній втраті рідним та родичам. Вшанування пам'яті та відкриття меморіальних дощок воїнам Павлу Петровичу Михальчуку та Богдану Леонідовичу Гаврилюку відбудеться в Угринівському ліцеї 3 вересня 2024р.
Слава Героям, які віддали своє життя заради свободи і миру України!

Про це розповідає Городищенська територіальна громада.

Читайте також: «Волинь у безпросвітній скорботі: на війні загинули ще наших земляків».

Реклама Google
 

 

Telegram Channel