Курси НБУ $ 41.21 € 45.30
Попри війну, волинська екстренка активно оновлює базу

Повністю оновлення планують завершити у цьому році.

Фото Волинська обласна рада.

Попри війну, волинська екстренка активно оновлює базу

Реконструкція гаража дала змогу облаштувати там простору залу для навчальних занять, яку, як аудиторію, також використовують студенти-медики

З робочим візитом голова обласної ради Григорій Недопад, народна депутатка України Ірина Констанкевич та очільник бюджетної комісії облради Орест Маховський відвідали центральний офіс обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, де упродовж останніх двох років до невпізнаваності змінилися вигляд та умови праці.

 

 Керівник комунального підприємства Володимир Шмаль розповів, що основні ремонтні роботи стартували у 2022 році, тоді було прийнято рішення здійснити реконструкцію гаража, додатково розмістивши там ряд адміністративних приміщень. Тут також облаштували залу для проведення навчальних занять для працівників центру. Це приміщення водночас слугує й аудиторією для студентів Волинського медінституту, які здійснюють підготовку парамедиків. Того ж року було проведено реконструкцію гаража під простору навчально-тренувальну залу, а також здійснено капремонт гаражних боксів. У 2023 році кардинальних змін зазнала центральна оперативна диспетчерська включно з утепленням фасаду будівлі, інформують в обласній раді.

 

 Володимир Шмаль додав, що усі ремонтні роботи проводяться коштом підприємства та здійснюються планово і поетапно. Повністю оновлення планують завершити у цьому році, адже на разі тут ще триває капітальний ремонт площ для господарських потреб. Із проблемних питань, що потребують вирішення, Володимир Шмаль виокремив підтоплення тутешньої території у період дощів.

 

 

 

Реклама Google

Telegram Channel