Курси НБУ $ 41.35 € 45.82
На Волині поліцейські оперативно знайшли зниклу дитину

Повернути малолітнього додому було ввірено слідчо-оперативній групі поліції у Горохові.

Фото із сайту npu.gov.ua.

На Волині поліцейські оперативно знайшли зниклу дитину

Цей випадок зафіксовано на Горохівщині

Десятирічний Богданчик із Горохова мимохіть заставив неабияк похвилюватися насамперед своїх рідних.

Хлопчик почувався з вулиці трохи засмученим. Мовляв, посварився з друзями, а близько 14.00 години відпросився в мами на годинку–дві ще погуляти неподалік місцевого парку.

Телефон із собою не взяв, тож, довго не докликавшись, не знайшовши сина надвечір, мама зателефонувала працівникам відділення поліції №2 (м. Горохів) Луцького районного управління поліції ГУНП України у Волинській області.

Реклама Google

Повернути малолітнього додому було ввірено слідчо-оперативній групі, іншим працівникам відділення й фахівці  швидко виконали свою роботу.

Дітвора в Горохові любить бавитися в парку, на стадіоні й ще багатьох мальовничих місцях. В одному з таких, далеченько від дому, поліцейські й знайшли Богдана трохи більше, як за годину.

Побачивши їх, хлопець спершу трохи злякався, мовляв, не зробив нічого поганого,  та за кілька хвилин уже дружелюбно тиснув руку кожному за своє повернення додому. І за те, щоб мама сильно не сварила – теж!

За оперативність і професіоналізм групі подякували рідні Богдана і начальник відділення поліції №2 (м. Горохів) Луцького районного управління поліції ГУНП України у Волинській області підполковник поліції Ігор Мандзя.

Леся ВЛАШИНЕЦЬ.

Читайте також: В обласному центрі Волині поліція «проспала» масову бійку (Відео).

Telegram Channel