Курси НБУ $ 41.21 € 45.30
У день Перемоги Олена Зеленська готова зробити для чоловіка те, що не любить взагалі робити

Олена Зеленська в інтерв'ю Daily Mail зазначила, що дуже пишається своїм чоловіком.

Фото – з телеграм-каналу Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО.

У день Перемоги Олена Зеленська готова зробити для чоловіка те, що не любить взагалі робити

Перша леді України відверто розповіла, як змінилися її стосунки з чоловікам, Президентом України Володимиром Зеленським

За словами Зеленської, їхній 20-річний шлюб зараз міцніший, ніж будь-коли.

«Я думаю ми ближчі, бо підтримували одне одного так, як сподівалися. Я не підвела його, а він не підвів мене», – зазначила вона в інтерв'ю Daily Mail, інформує «Українська Правда.TABLOID».

Попри те, що бачитися Олені і Володимиру доводиться не так часто, адже під час війни вона з двома дітьми, 20-річною Сашою та 11-річним Кирилом, живуть окремо, кожна зустріч для них – радість.

«Ми ніколи не втомлюємося один від одного, ми ніколи не набридаємо один одному. І це також зміцнює сім’ю. Це ненормальне життя будь-якої людини – жити в країні, у якій триває війна. Це постійне психологічне навантаження і тиск. Я сподіваюся, коли цей тиск зменшиться, завдяки нашій перемозі ми зможемо залишитися здоровими і у нас все буде добре. Однак зараз я думаю, що ми як ніколи близькі емоційно», – додала Зеленська.

Перша леді переконана, що одного кохання для щастя – замало.

«І ми дуже добре розуміємо один одного. Насправді дуже важливо вміти поважати своїх рідних і близьких. Я впевнена, що любові недостатньо. І я щаслива, що можу поважати свого чоловіка, тому що мені було б дуже важко залишатися з ним, навіть зважаючи на величезну любов, якби я не вірила в його чесність», – заявила Олена.

Реклама Google

Пані Зеленська зазначила, що пишається стійкістю свого чоловіка.

«У страшні дні, тижні та місяці на початку війни, я ні секунди не сумнівався в тому, як він поводитиметься. Але ще більше я пишаюся його стійкістю. Це довготривалий марафон. Він справляється, і я молюся, щоб він не втратив свою міць і силу, тому що він нам потрібен таким, яким він є, сильним і впертим», – сказала вона.

В одному із своїх інтерв'ю Володимир Зеленський зізнався, що після перемоги хотів би спіймати коропа у Дніпрі. Таке бажання свого чоловіка прокоментувала й перша леді.

«Дуже цікава річ про коропа. Я ненавиджу чистити рибу. У моїй родині була традиція, що хто ловить рибу, той її і чистить, і готує. Але, коли Володимир спіймає коропа, я обіцяю почистити і приготувати цю рибу, бо це означало б Перемогу. А поки я подумаю над рецептами!» – додала Олена.

У моїй родині була традиція, що хто ловить рибу, той її і чистить, і готує. Але, коли Володимир спіймає коропа, я обіцяю почистити і приготувати цю рибу, бо це означало б Перемогу.

Також вона розповіла, що ніколи б не могла подумати, що стане дружиною президента.

«Але, чесно кажучи, коли ми були молодими, я не очікувала, що він стане зіркою телебачення, а потім кіноактором. Кожен етап нашої подорожі (мається на увазі життя. – Ред.) він робив мене сильнішою і мотивував розвиватися. Я дякую йому за це», – підсумувала перша леді.

Як нагадує «Українська правда. Таблоїд», у травні президент України Володимир Зеленський розповідав, що рідко бачиться зі своїми дітьми і називає їх «найщасливішими моментами».

Читайте також: І Володимиру Зеленському тричі являлася любов.

Telegram Channel