Курси НБУ $ 41.21 € 45.30
Для просування на Курському напрямку: Порошенко повіз FPV-дрони і техніку бригадам на Сумщину

Разом - до перемоги!

Волинь-нова

Для просування на Курському напрямку: Порошенко повіз FPV-дрони і техніку бригадам на Сумщину

Петро Порошенко повіз чергову партію техніки та дронів на кордон Сумської області у бригади і батальйони, які останніми тижнями ефективно працюють на ворожій території – на Курському напрямку

Розвідники, десантники, артилерія і логісти на будь-якій ділянці фронту потребують підтримки, говорить пʼятий Президент. 

«Про цих військових кажуть, що вони працюють на Сумському напрямку. Хоча ми добре розуміємо, що просуваються вони по сусідній Курщині. Цілком можливо, в полі їхньої уваги ще декілька областей рф. Ми не можемо коментувати їхню роботу, але можемо продовжувати свою справу — допомагати. Бо ми підтримуємо Збройні Сили, де б вони не були», – написав Порошенко в соцмережах. 

 

 Сьогодні вранці в напрямку українського кордону виїхали 1205 FPV-дронів з платами ініціації, 51 денний та 17 нічних DJI Mavic,  9 купольних РЕБ «Шатро» для захисту від ворожих ударних дронів, 12 квадроциклів для штурмових військ та евакуації поранених, екскаватор, вантажівка Foden, яка витягає важку бронетехніку, а також прально-душові комплекси та автобуси. Вартість цієї партії допомоги для військових – 35 млн грн.

«Уся ця техніка зробить свою справу для просування наших військ», – переконаний Порошенко. 

 
 

 

Реклама Google

Telegram Channel