Курси НБУ $ 41.35 € 45.82
Волинянку відзначили орденом Святої рівноапостольної княгині Ольги

У процесі роботи матінка Наталія сформувала власну систему викладання.

Фото: Фейсбук.

Волинянку відзначили орденом Святої рівноапостольної княгині Ольги

Високу церковну відзнаку за багаторічну вчительську діяльність дружині священника Наталії Ротченковій вручив із благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла ректор Волинської православної богословської академії протоієрей Володимир Вакін

Наталія Іванівна отримала орден Святої рівноапостольної княгині Ольги, а також грамоту Митрополита Київського і всієї України Епіфанія.

Про це повідомила Волинська єпархія Православної Церкви України.

Ці нагороди стали визнанням її жертовної любові та відданої праці на благо Української Православної Церкви і нашого народу, багаторічного внеску в розвиток християнської етики й педагогіки.

Вихованці дружини протоієрея Андрія Ротченкова, настоятеля луцької парафії Мучениць Віри, Надії, Любові та Софії, неодноразово здобували перемоги на Всеукраїнській олімпіаді «Юні знавці Біблії», що проводиться в місті Острог. На Всеукраїнському конкурсі «Учитель року» здобуває призові місця. Її педагогічні досягнення відзначено як церковними, так і освітянськими нагородами, проте вона вважає головною нагородою вдячність своїх учнів та їхніх батьків.

У процесі роботи матінка Наталія сформувала власну систему викладання, засновану на особистісно орієнтованому підході та індивідуалізації навчання. Останніми роками активно працює над темою «Формування культури особистості на уроках основ християнської етики: співпраця школи, духовенства та батьків», викладає у Волинській православній богословській академії.

Наталія Іванівна Ротченкова – голова луцького міського методичного об'єднання предметів духовно-морального спрямування; співавтор підручників з основ християнської етики від НУ «Острозька академія» під орудою заслуженого діяча освіти України, професора, протоієрея Василя Жуковського. Матінка проводить методичні семінари з духовенством нашої єпархії, викладає в гімназії № 17, бере участь у конференціях – тридцять літ працює на педагогічній християнській ниві.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На Волині релігійна громада організувала дитячий табір.

Реклама Google

Telegram Channel