Курси НБУ $ 41.17 € 45.95
У мальовничому куточку Волині відбувся Чемпіонат України з триатлону

На змагання зʼїхалися професійні спортсмени та аматори з багатьох регіонів України.

Фото: Фейсбук.

У мальовничому куточку Волині відбувся Чемпіонат України з триатлону

18 серпня на території Колодяжненської громади біля озера Ухо (с.Уховецьк) відбувся Чемпіонат України з крос-триатолону Uho Lake Cross Triathlon 2024

Виконавчий комітет Колодяжненської сільської ради сприяв проведенню цих всеукраїнських змагань з метою підтримки спорту і пропагування здорового способу життя, популяризації привабливих місць громади, а аткож підтримки благодійних ініціатив на користь Збройних Сил України. Адже у рамках заходу був організований благодійний збір для однієї з військових частин, котра має гостру потребу у системі РЕБ і в якій служить земляк, уховчанин Богдан Рибачок.

Про це інформують у Колодяжненській громаді.

На змагання зʼїхалися професійні спортсмени та аматори з багатьох куточків України. Триатлети долали дистанції на швидкість, як і передбачено правилами цього виду спорту, на воді і на суші (їзда на велосипеді, біг), а також були спортсмени, які змагалися лише на суші – у дуатлоні.

По завершенні змагань відбулася церемонія нагородження, участь у якій узяли сільський голова Віталій Кашик та голова Ковельської районної ради Вʼячеслав Шворак. Вони привітали всіх учасників, подякували організаторам і всім, хто долучився до благодійного збору. А найбільше - захисникам, які щоденно боронять нас від ворога і подарували можливість зібратися сьогодні. Варто зазначити, що серед учасників Чемпіонату був військовий, тож присутні подякували і висловили шану захиснику гучними оплесками.

Переможці і призери змагань були визначені у кожній категорії. Вони отримали кубки і призи від спонсорів. Вітаємо і тішимося, що захід, який проходив на наших теренах, відбувся на високому рівні.

 
 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Нові витвори волинського майстра допоможуть ЗСУ.

Реклама Google

Telegram Channel