Курси НБУ $ 41.35 € 45.82
У місті на Волині відбувся масштабний благодійний захід на підтримку бійців «Сталевої Сотки» (Фото)

З вірою у Перемогу!

Фото: facebook.com.

У місті на Волині відбувся масштабний благодійний захід на підтримку бійців «Сталевої Сотки» (Фото)

У славному волинському місті Ковелі відбувся благодійний захід «Подякуй захиснику»

За сприяння Ковельської районної ради організатором заходу виступила благодійна організація «Дія Добро Допомога» – за активної участі численних партнерів.

Про це повідомляє 100 окрема механізована бригада Сухопутних військ ЗСУ.

Впродовж кількох годин у місті вирував благодійний ярмарок. На ньому можна було придбати тематичні сувеніри, скуштувати найрізноманітніші наїдки та напої, взяти участь у конурсах і майстер-класах.

Скажімо, охочі могли власноруч виготовити листівку для бійців «Сталевої Сотки», пограти у хокей з м’ячем, або ж просто пострибати на батуті.

Шаленою популярністю, зокрема, користувався майданчик, на якому було виставлено зразки бронетехніки 100 омбр (навмисне зі Сходу техніку, звісно, ніхто не переганяв – обійшлися тією, яка саме проходить модернізацію на Волині). На «броню» можна було не тільки дивитися – а й мацати її, лазити по ній, фотографуватися тощо…

Відзначимо, що серед гостей заходу було дуже багато дітей. І це символічно: адже малеча – майбутнє України, за яке нині ведуть боротьбу на фронтах підрозділи ЗСУ – зокрема, підрозділи нашої бригади.

Також гості ярмарку охоче користалися можливістю поспілкуватися з бійцями нашої бригади (зокрема з тими, хто проходить реабілітацію після поранень). З вуст ковельчан і гостей міста на адресу воїнів лунала сила-силенна слів подяки та підтримки…

Ближче ж до вечора розпочався грандіозний благодійний концерт – симфонічний оркестр Soli Deo та об’єднаний хор точно не дали нудьгувати нікому!

А під завісу концерту відбувся благодійний аукціон на підтримку 100 омбр – запекла боротьба учасників точилася буквально за кожен лот!

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Військовий лікар з Волині розповів про медевакуацію і порятунок бійців з передової.

Реклама Google

Telegram Channel