Курси НБУ $ 41.35 € 45.82
У місті на Волині негода наробила лиха (Фото, відео)

Комунальні служби допомагають мешканцям двору прибрати наслідки негоди.

Фото: Буг.

У місті на Волині негода наробила лиха (Фото, відео)

Внаслідок негоди у Володимирі зірвало дах з багатоповерхівки: пошкоджені вікна, автомобілі

Увечері 19-го серпня у Володимирі вирувала негода.

Про це пише видання Буг

Під час грози, внаслідок шквального вітру, на одній із багатоповерхівки на вулиці Ковельській, 104 зірвало дах, чим повибивало вікна у будинку 102, та пошкодило 8 припаркованих автомобілів. На щастя з людей ніхто не постраждав.

За інформацією ДСНС, зруйновано 600 м кв покрівлі, пошкоджено 8 автомобілів, два балкони. На щастя з людей ніхто не постраждав.

Вранці 20-го серпня на місце події виїхав міський голова Ігор Пальонка, його заступник Ярослав Матвійчук, представники ЖЕКу, КП «Полігону».

Комунальні служби допомагають мешканцям двору прибрати наслідки негоди.

«Сьогодні особисто контролюю ситуацію. Наразі ту працює Управляюча житлова компанія, яка прибирає зруйноване покриття: бляху, крокви, інші матеріали, які заважають рухатися по проїжджій частині», – розповів Пальонка.

Після цього скликають комісію ТЕБ та НС, залучать будівельників, наслідки стежать спеціалісти, після чого буде прийняте рішення щодо допомоги мешканцям будинку.

«Будемо вивчати ситуацію, спеціалісти приїдуть, обстежать. Буде прийматися рішення щодо потенційної допомоги мешканцям даного будинку. Оскільки є двояка позиція. Частина мешканців говорить, що роботи, коли накривали дах, були зроблені неякісно, їх зробили понад 10 років. Інші говорять, що все слугувало багато років і люди задоволені. Тому будівельники будуть вивчати. Якщо буде компетентне рішення професіоналів, що дійсно це сталося через стихію та великі пориви вітру, то будемо виділяти кошти з місцевого бюджету.

Хочу зазначити, що місто не лишиться осторонь цієї проблеми, підтримає мешканців, підтримає ОСББ, буде допомагати, щоб вирішити дану ситуацію», – додав мер.

 
 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На Волині громада зібрала для ЗСУ 32 тисячі гривень (Фото).

Реклама Google

Telegram Channel