Курси НБУ $ 41.35 € 45.82
Росіяни влучили у промисловий об'єкт в Тернополі: людям радять щільно закрити вікна

Окупанти влучили в одну із ємкостей, де зберігалися пально-мастильні матеріали. 

Фото: ДСНС.

Росіяни влучили у промисловий об'єкт в Тернополі: людям радять щільно закрити вікна

У ніч на 20 серпня російські загарбники атакували Україну 2 балістичними ракетами «Іскандер-М»/KN-23, крилатою ракетою «Іскандер-К», керованими авіаційними ракетами Х-59 та 26 ударними БпЛА типу «Shahed»

28 повітряних цілей вдалося знищити.

Зокрема, знищили: 1 крилату ракету «Іскандер-К», 2 керовані авіаційні ракети Х-59, 25 ударних БпЛА «Shahed-131/136».

Про це пише Українська правда.

Під час нічної атаки російські окупанти поцілили у промисловий об'єкт у Тернопільській області, де розпочалася пожежа. Містян закликають щільно закрити вікна і утриматися від довгого перебування на свіжому повітрі. 

Начальник головного управління ДСНС в Тернопільській області Віктор Маслей розповів, що окупанти влучили в одну із ємкостей, де зберігалися пально-мастильні матеріали. 

Інформація про пожежу на підприємстві у Тернополі з'явилась у рятувальників близько 03.00. Для ліквідації пожежі залучили 90 рятувальників і 20 одиниць техніки. О 06.20 пожежу вдалося локалізувати. Наразі триває гасіння пожежі. Постраждалих внаслідок події не було.

Головна державна санітарна лікарка області Оксана Чайчук повідомила, що шкідливі речовини потрапили у високі шари атмосфери, які розсіюються з рухом повітряних мас - швидкість руху повітряних мас 10 м за хв. Маси рухаються в напрямку Теребовлі та Козови. 

Наразі, за її словами, перевищень шкідливих речовин у повітрі немає. Проте до уточнених досліджень повітря і води, вона закликала утриматися від тривалих прогулянок на свіжому повітрі, тримати дітей у закритих приміщеннях і закрити вікна.

Вночі російські повітряні цілі збивали у межах Київської, Дніпропетровської, Миколаївської, Херсонської, Вінницької, Хмельницької, Кіровоградської, Сумської та Чернігівської областей.

Окупанти запускали свої ракети з Воронезької, Брянської та Курської областей РФ, а також з території тимчасово окупованої Запорізької області.

Уламки збитих російських «Шахедів» та ракет також пошкодили 4 приватні будинки у Київській області, повідомив голова ОВА Руслан Кравченко.

Внаслідок падіння уламків збитих цілей наразі зафіксовано пошкодження 4 приватних будинків та господарчої будівлі в одному з населених пунктів області. В будинках вибиті вікна та двері, пошкоджені стіни, посічені фасади».

В одному з районів виникло займання трав'яного настилу. Пожежа уже загасили.

Також уночі 20 серпня росіяни завдали ракетного удару по енергетичних об'єктах на Сумщині - майже 19 тисяч людей без світла.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також:

Реклама Google

Telegram Channel