Курси НБУ $ 41.35 € 45.82
На Волині комунальники продовжують роботи з ліквідації наслідків негоди

Роботи тривають.

Фото: facebook.com.

На Волині комунальники продовжують роботи з ліквідації наслідків негоди

У Володимирі увечері 19 серпня вирувала негода

Сильний вітер пошкодив зелені насадження на вулицях, у скверах та парках міста. Рясні опади теж додали роботи комунальникам, адже нанесли чимало пилу та опалого листя на тротуари та дороги.

Про це повідомляє Комунальне підприємство «Полігон».

З самого ранку працівники КП «Полігон» долучилися до прибирання території між багатоповерхівками на вулиці Ковельській 104 та 102. В одному з будинків буревій зірвав дах, елементи якого повибивали вікна у сусідньому будинку та пошкодили кілька припаркованих автівок. Комунальники «Полігону» разом з працівниками «Управляючої житлової компанії» збирали елементи покрівлі, впорядковували подвір’я після руйнацій, вивозили будівельне сміття.

Негода пошкодила чимало дерев у парковій зоні біля ліцею №2, у парках «Слов’янський», «Брусилівський» та «Княжий», у сквері біля історичного музею, у садку селища цукрового заводу. Чимало пошкоджених дерев було й на вулицях Ковельській, Сагайдачного, Незалежності, Луцькій.

Наразі комунальники «Полігону» зрізають, збирають та вивозять пошкоджені гіляки. Двірники підприємства згрібають та змітають опале листя, прибирають пішохідні доріжки та прибардюрну частину доріг на деяких вулицях міста.

Чималої шкоди негода завдала й вуличному освітленню громади. Енергетики працювали 20 серпня з самого ранку, ліквідовували пориви мереж вуличного освітлення.

Роботи тривають.

«Місцева влада не залишить мешканців постраждалих будинків у біді, будемо аналізувати цю ситуацію та винесемо пропозицію щодо виділення коштів з місцевого бюджету на черговій сесії, яка відбудеться 28 серпня», – зазначив міський голова Ігор Пальонка.

За результатами експертної оцінки будуть зроблені відповідні висновки та складено кошторис робіт. Передбачається, що мешканці, чиє майно постраждало від негоди, отримають часткову компенсацію збитків. Заяву щодо отримання такої допомоги можна написати у ЦНАПі.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У місті на Волині негода наробила лиха (Фото, відео).

Реклама Google

Telegram Channel