Курси НБУ $ 41.35 € 45.82
У гімназії на Волині відкрили меморіальний стенд на честь загиблого Героя Дмитра Пилипчука

Вічна пам’ять Герою!

Фото: facebook.com.

У гімназії на Волині відкрили меморіальний стенд на честь загиблого Героя Дмитра Пилипчука

20 серпня 2024 року у Новорудській гімназії-філії Опорного закладу загальної середньої освіти «Троянівський ліцей» Маневицької селищної ради відбулася урочиста подія – відкриття меморіального стенду на честь загиблого Героя, жителя села – Набруска Дмитра Пилипчука

Захід об’єднав місцеву громаду, духовенство, учнів, учителів та представників влади.

Про це повідомляє Маневицька селищна рада.

Дмитро Пилипчук був випускником Новорудської гімназії, який з дитинства відзначався патріотизмом і активною громадянською позицією. Коли на Україну прийшла війна, він добровільно став на захист рідної землі, віддавши своє життя за мирне майбутнє своєї країни.

На відкритті меморіального стенду Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк у своєму виступі підкреслив значущість подвигу Дмитра для громади та всієї України. Він зазначив, що такі Герої, як Дмитро Пилипчук, є прикладом відданості та самопожертви для прийдешніх поколінь.

Під час заходу прозвучали теплі слова пам’яті від старости Тетяни Бідун та односельчан. Священник відслужив молебень за упокій душі загиблого Героя, а присутні поклали квіти до стенду та до могили мужнього Захисника.

Учні гімназії підготували патріотичні виступи, в яких розповіли про життя та подвиг Дмитра.

Встановлений у школі меморіальний стенд нагадуватиме всім про ціну свободи і незалежності, за яку заплачено життям справжніх патріотів. Це місце стане символом пам’яті і вдячності за жертовність, мужність і любов до рідної землі.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Для розвідки та ураження ворожих цілей: з громади на Волині захисникам передали 5 дронів.

Реклама Google

Telegram Channel