Курси НБУ $ 41.35 € 45.82
Біля Ковеля організували відпочинок для дітей захисників України

Волинь-нова

Біля Ковеля організували відпочинок для дітей захисників України

Другий рік поспіль неподалік Ковеля благодійний фонд «Позитивні зміни» разом з релігійною громадою «Спасіння» організовують відпочинок для дітей наших захисників

 Підтримує цю ініціативу міська влада. Зокрема, з міського бюджету виділили для цього кошти, інформує Ковельська міська рада.

60 хлопчиків і дівчаток з Ковельської громади від 5 до 13 років упродовж трьох днів мають можливість гарно провести час зі своїми однолітками із Дубівської громади та обласного центру соціально-психологічної реабілітації.

Сьогодні з роботою табору ознайомився міський голова Ігор Чайка. Він поспілкувався з ініціаторами цієї хорошої справи, порозмовляв з дітьми.

Як розповідає директор Віктор Сидун, понад 30 волонтерів організовують для відвідувачів табору майстер-класи, ігри, розваги. Тут для дітей – батут, солодка вата, попкорн. Вони забезпечені гарячим харчуванням.

«Мене часто запитують: ви не втомлюєтесь це робити? Коли ж я бачу маленькі щасливі обличчя, то хочеться продовжувати займатись цим і надалі. А діти – це не наше майбутнє, діти - це наше теперішнє Дуже важливо з ними працювати, давати альтернативу для розвитку», - додає представник благодійного фонду «Позитивні зміни» Вадим Бабик.

Локація, яка найбільше користується популярністю – гірки. Тут – найгучніше. Вікторія Васюта розповідає, що це - найулюбленіша її забава. Артем Томпольський теж підтримує у цьому подружку. Втім, кожна справа, якою тут займають дітей, по-своєму цікава і корисна.

«Усміхнені, веселі, щасливі. Так приємно бачити такими наших дітей. Дуже вдячний керівникам табору за те, що вони знаходять час та можливість для цієї доброї справи. Тут панує надзвичайно хороша атмосфера дружби, взаєморозуміння. Міська влада готова підтримати і допомогти в організації відпочинку для наших дітей і в наступному році», - зазначив Ігор Чайка.

Реклама Google

Telegram Channel