Курси НБУ $ 41.35 € 45.82
Водій маршрутки «Рівне – Луцьк» вигнав військового з автобуса

Водій висадив захисника з автобусу, бо він заважає людям.

Фото ілюстративне / facebook.com.

Водій маршрутки «Рівне – Луцьк» вигнав військового з автобуса

Причиною стала поведінка захисника під час сну, яка, на думку водія, заважала людям

В результі військовий залишився на зупинці, а маршрутка поїхала далі.

Про це розповіла у соцмережах Ira Kravchuk, дитина якої стала свідком цієї кричущої ситуації.

«Моя 17-річна дитина їхала сьогодні, 20серпня, у маршрутці з м.Рівне у м.Луцьк. Вона стала свідком кричущої ситуації, яка травмувала її серце. Дитина плакала і не могла змиритися з ситуацією та зрозуміти поведінку «людей». Військовий заснув, але то був не спокійний сон здорової людини, а просто провалля у безсвідомість... Військовий махав руками та кидався на будь-який сильніший звук - закриття - відкриття дверей, сигнал машин. І за це водій його висадив з автобусу, бо «він заважає людям»... Декілька жінок почали щось на захист говорити, але військовий залишився на зупинці Пивзаводу, а всі поїхали далі...

Чому в нас війна? Чому серед нас живуть орки? Чи гірше орків? Бо можуть розмовляти українською мовою, носити вишиванку... Як пояснити це моїй дитині? Іншим дітям? Який приклад вони бачать? Коли навіть заступитися за військового нема кому... бо кожен ризикує теж не доїхати до місця призначення. Та завдяки цьому військовому ми і можемо доїхати додому, на роботу, до рідних. Але це може бути і остання поїздка. Війна... і кожна хвилина життя може стати останньою.

Шановний військовий, Людино, я та моє дитя не знаємо, хто Ти та звідки, але просимо в Тебе вибачення . Просимо вибачення, що з таких от людисьок складається наша Україна, через таких от байдужих та бажаючих бути в комфорті, Ти був без води, їжі, сну, в мокрому та брудному одязі. Ти бачив смерть побратимів, яких бачиш зараз в своїх навіть не снах, а відключках. Просимо Тебе Жити, побачити ту Україну, яку ми хочемо мати.» – написала вона.

У дописі жінка вказала номер маршрутки і контакти перевізника.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У Ковелі п'яний водій в'їхав у автівку.

Реклама Google

Telegram Channel