Курси НБУ $ 41.35 € 45.82
У Володимирі не вистачило 13 мільйонів гривень для капремонту басейну

20 серпня Держаудитслужба у Волинській області повідомила про початок моніторингу закупівлі додаткових робіт для ремонту будівлі басейну.

Фото: Сила Правди.

У Володимирі не вистачило 13 мільйонів гривень для капремонту басейну

Володимирський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» замовив додаткові роботи з ремонту будівлі плавального басейну

Їх має виконати фірма «Олицький агробуд» за 6,69 мільйона гривень.

Про це відзвітували в електронній системі публічних закупівель Prozorro, пише Сила Правди.

Ремонтні роботи замовили ще минулого року. Основний договір на капітальний ремонт будівлі басейну за 13,4 мільйона гривень Володимирський центр фізичного здоров’я підписав з фірмою 28 вересня 2023-го. 

Обсяг робіт включає ремонт фасадів, заміну плитки в чаші басейну та інші внутрішні роботи, ремонт покрівлі, оновлення вентиляції, водопостачання і каналізації, монтаж електрообладнання для басейну, облаштування електроосвітлення. Крім того, фірма має встановити пожежну сигналізацію і блискавкозахист.

Згідно з договором, роботи «Олицький агробуд» мав виконати до 31 липня поточного року. 

Ще на початку березня 2024 року міський голова Володимира Ігор Пальонка пояснював, що підрядник нарікає на нестачу працівників, адже фахівців забирають у Збройні Сили України. Тож згодом строк виконання робіт продовжили. Додатковою угодою від 1 квітня 2024-го сторони домовилися відкласти термін виконання робіт до кінця наступного року. 

17 липня цього року Володимирський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» замовив в ТОВ «Олицький агробуд» додаткові роботи з капітального ремонту будівлі басейну ще на 6,69 мільйонів гривень.

Зазначений договір охоплює деякі будівельні завершальні роботи, але здебільшого стосується монтажу обладнання: для фільтрації і дезінфекції, систем подачі води, переливу, та виробничої каналізації, тощо. Ці роботи фірма має виконати до 31 травня 2025-го.

У липні міський голова сказав, що виконавці обіцяють завершити роботи з капітального ремонту басейну вже до осені.

20 серпня Держаудитслужба у Волинській області повідомила про початок моніторингу закупівлі додаткових робіт для ремонту будівлі басейну. Підстава – інформація від громадських об’єднань про наявність ознак порушення законодавства.

Директором «Олицького агробуду», який зареєстрований у селі Залісоче на Ківерцівщині, є Олег Войчак. 15 квітня 2024 року Луцький міськрайонний суд виправдав його у справі про присвоєння коштів на будівництві школи в с. Башлики колишнього Ківерцівського району. Прокуратура подала апеляційну скаргу на рішення, але суд залишив її без задоволення. 

Засновником ТОВ «Олицький агробуд» є інша луцька будівельна компанія ТОВ «Житлобуд-2», а основним бенефіціаром – колишній політик Леонід Стефанович. У 2015-2020 роках він був депутатом Волинської обласної ради від Блоку Петра Порошенка «Солідарність». У 2020 році Стефанович також балотувався в депутати Волинської обласної ради від політичної партії «Європейська солідарність», але не отримав мандата.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На Волині оперативно розшукали жінку, яка заблукала.

Реклама Google

Telegram Channel