Курси НБУ $ 41.22 € 45.84
12-річна донька помічника судді вистрілила собі у голову

Тато неповнолітньої полюбляє фотографуватися зі зброєю. Чи це не той самий пістолет у його руках?

Фото із сайту slidstvo.info.

12-річна донька помічника судді вистрілила собі у голову

Батько намагається це приховати

У Броварському районі Київщини, у помешканні помічника судді Сергія Ш., стався інцидент, внаслідок якого його 12-річна донька потрапила до лікарні. Під час обстеження лікарі виявили у голові дитини предмет, «схожий на гумову кулю із травматичної зброї». 

Про це стало відомо із розслідування видання «Слідство.Інфо».

У коментарі журналістам головна спеціалістка відділу комунікацій ГУНП в Київській області Яна Єрмоленко повідомила, що неповнолітня кілька разів змінювала свої свідчення про цей інцидент. Спершу дівчинка говорила, що впала зі скейта на вулиці, а згодом пояснювала, що знайшла пістолет у дворі і ненароком вистрелила собі в голову.

За словами пресофіцерки, зброя не була вогнепальною, але сам пістолет наразі не знайдено.

Зброя не була вогнепальною, а сам пістолет наразі не знайдено.

Її 40-літній батько під час розмови з журналістами переконував, що медики не виявили жодного стороннього предмета в голові його доньки. Однак, це суперечить результатам комп’ютерної томографії. 

Мати 12-річної дівчинки дізналася про інцидент від знайомих, оскільки колишній чоловік, за її словами, кілька років тому відібрав у неї двох спільних дітей і перешкоджає спілкуванню з ними.

Жінка змушена збирати інформацію про стан здоровʼя своєї дитини через запити та офіційне листування. Із медичного закладу, де лікували її постраждалу доньку, надійшов лист, в якому описано перебіг подій після інциденту.
«Зі слів пацієнтки, травмувалась... вдома, вистріливши з травматичної зброї гумовою кулею собі в голову. При виконанні обстеження виявлено стороннє тіло в м’яких тканинах скроневої області справа», – повідомили медики.
Дівчинці зробили МРТ мозку та виявили у лобній та скроневій частинах голови по одній ділянці запалення. За словами її матері, операцію з видалення стороннього тіла з голови дитини наразі чомусь не проводили. 

Що пишуть читачі під сюжетом «Слідство.Інфо»:

@larisaziomkovska1131

«Розслідуванням повинна займатися поліція, чому не займається? Постраждала дитина, але здається, що батькові гроші всі проблеми залагодили. Мати навіть не має доказів подати в суд через неналежне виконання батьківських обов’язків. Якщо у матері є адвокат, то він же може зробити запит до поліції? Як іде розслідування інциденту? Навіть, якщо зброя не вогнепальна, то вона все одно несе небезпеку життю і здоров’ю дитини. Дівчинці – не 5 років, вона не могла не розуміти, що зброя – не іграшка, їй це повинні були пояснити батьки (батько). Якщо він не може гарантувати безпеку, то повинні втрутитися державні органи опіки.

@olgatomenko1828

«Який жах: дитину відібрав у матері і розкидає зброю без догляду, а його дії «покривають» дружки у владі. Це точно не він стріляв по дитині?».

@Toliteron

«Сам пістолет ПОКИ ЩО не знайдений. Тому що цей пістолет – її тата».

@user-ho8qm2on3j

«Суддівська мафія і складається з отаких моральних покручів, як цей помічник судді. Найімовірніше, що «порішають»...».

Юлія Невгодовська

«Я дуже співчуваю Олені, мамі дівчинки, адже вона не має жодної можливості для спілкування зі своїми дітьми…Чому за гроші можна калічити своїх рідних дітей?!».

@justby1111

«В лікарні, в поліції працюють жінки, які теж покривають цього горе-батька. У мене питання: вам нормально? Нормально, що дитина вистрілила собі в голову? Нормально, що ви відпустили до цього батька дитину? Що, можливо, він її кривдить і це була така спроба самогубства? Якби вашу дитину отак забрали, й інші не давали вам змоги побачитись з дитиною, вам було б нормально?».

Реклама Google

Telegram Channel