Курси НБУ $ 41.30 € 45.90
Родині полеглого Героя з Волині вручили його другу посмертну нагороду

Вічна слава і память Герою!

Фото: Фейсбук.

Родині полеглого Героя з Волині вручили його другу посмертну нагороду

Секретар Прилісненської сільської ради Павло Мельничук, староста Серхівського старостинського округу Андрій Паламар та старший офіцер відділення відділу обліку мобілізаційної роботи першого відділу Камінь-Каширського РТЦК та СП Олександр Антонюк зустрілися з родиною загиблого молодшого сержанта Войтка Віктора Вікторовича, щоб вручити високу державну відзнаку

За особисту мужність і героїзм, що були виявлені у захисті державного суверенітету й територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов'язку нагороджено молодшого сержанта Войтка Віктора Вікторовича орденом «За мужність» III ступеня (посмертно), відповідно до Указу Президента України №777 від 24.11.2023 року.

Про це повідомили у Прилісненській громаді.

Це друга державна відзнака, яку вручено родині захисника Віктора Войтка.

Посмертно Героя нагороджено також відзнакою Головнокомандувача ЗСУ «Золотий хрест».

Жодні відзнаки не вгамують смуток та біль, з яким живе сім’я загиблого військовослужбовця, але цей орден слугуватиме пам’яттю про подвиг їхнього сина в боротьбі за незалежність України.

Нагадуємо, що Войтко Віктор Вікторович був призваний на військову службу у травні 2023 року. Загинув 12 жовтня 2023 року у Запорізькій області виконуючи військовий обов’язок.

Низький уклін та шана Герою!

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Дронів багато не буває: громада на Волині вчергове підтримала захисників.

Реклама Google

Telegram Channel