Курси НБУ $ 41.30 € 45.90
В обласному центрі Волині стартували змагання серед спортсменів поважного віку

На цьогорічний фестиваль прибули гості з різних куточків Волині та України.

Фото: Фейсбук.

В обласному центрі Волині стартували змагання серед спортсменів поважного віку

На стадіоні імені Віктора Завацького у Луцьку урочисто відкрився VII Міжнародний фестиваль літньої Сеньйоріади «Спорт для всіх заради здоров’я»

Цей унікальний захід поєднує низку спортивно-оздоровчих та спортивно-масових заходів, учасниками яких є люди віком від 50 років і старші.

Про це повідомляють у Луцькій міській раді.

На цьогорічний фестиваль прибули гості з різних куточків Волині та України. Зокрема, з міст та областей, які частково окуповані або потерпають від постійних обстрілів – Сум, Дніпра, Ірпеня, Полтави. Учасниками команд є слухачі «Університету третього віку», підопічні установ соцзахисту або члени організацій, що працюють з людьми старшого віку.

Фестиваль відкрився парадом команд. Присутні  вшанували хвилиною мовчання пам’ять кожного воїна, медика, волонтера, які своїм життям заплатили за нашу можливість мирно жити за своїй землі, та запалили Олімпійський вогонь. З вітальним словом до гостей звернулася заступник Луцького міського голови Ірина Чебелюк.

«Сьогоднішній захід зібрав у нашому місті людей, які направду нескорені нічим – ні обставинами, ні тим періодом, який переживає наша країна, ні віком. Бажаю вам натхнення, здоров’я, мужності і витривалості. Нехай змагання, в яких ви братимете участь, подарують вам ще більше енергії, сили, а головне – позитивні емоції. Бо зараз це ті речі, про які ми повинні не забувати», – сказала Ірина Чебелюк.

«Організовуючи фестиваль у цей важкий час, ми бажаємо, щоб ініціатива проведення змагань не втрачала свого значення. Щоб люди брали участь в оздоровчих спортивних заходах, системно працювали над тим, щоб тримати себе в тонусі і щоб їхні родини були щасливими від того, що ви в них є», – зазначила Оксана Степанюк – депутат Луцької міської ради, голова громадської організації «Центр освіти «Університет третього віку», що виступає ініціатором фестивалю.

«Кожен захід із вашою участю – це про гарний настрій, світло, позитив, про те, як потрібно жити своє життя. У кожного з вас, впевнена, було багато випробувань долі. У когось вона була дуже тяжкою. Але ніхто не здався, бо ви підтримуєте один одного. Дякую вам за те, що ви робите і за те, що ви не здаєтеся», – звернулася до гостей Катерина Шкльода – депутат Луцької міської ради, голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», за постійної підтримки якого проводяться фестивалі літньої Сеньйоріади.

Фестиваль триватиме два дні. Основними його активностями будуть легка атлетика, дартс, штовхання ядра, «Універсальний силач», «Універсальний спортсмен», настільний теніс, шахи та шашки, велофігурка. Для гостей також передбачені творчі та інтелектуальні конкурси. 

Бажаємо учасникам фестивалю гарних результатів!

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Юні легкоатлети з Волині готуються до міжнародних спортивних змагань.

Реклама Google

Telegram Channel