Курси НБУ $ 41.30 € 45.90
На Волині новобранці-прикордонники склали військову присягу

Сьогодні вони урочисто присягнули на вірність Українському народові.

Фото: Фейсбук.

На Волині новобранці-прикордонники склали військову присягу

У прикордонних підрозділах Волинського загону чергове поповнення

Ще вісімнадцять військовослужбовців, котрі вирішили стати на захист державних рубежів, обравши престижну професію прикордонника, доєдналися до лав Держприкордонслужби.

Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Сьогодні вони урочисто присягнули на вірність Українському народові. Промовивши текст військової присяги, пообіцяли обороняти Україну, захищати її суверенітет, територіальну цілісність і недоторканність.

Серед новобранців 27-річний Юрій з Нововолинська. Чоловік за фахом кухар, однак після повномасштабного вторгнення взяв до рук зброю та два роки виконував завдання у складі добровольчого формування. Нині Юрій у строю прикордонників, готовий захищати кордони рідної країни.

«Для мене це важливий день у житті. Охороняти кордони своєї держави – почесна справа. Обрав Держприкордонслужбу, бо знаю, що є можливість отримати військовий вишкіл не лише у відомчих навчальних центрах, а й за кордоном. Вирішив підписати контракт, оскільки бажаю зробити свій внесок у Перемогу України», - каже Юрій.

Усіх охочих запрошують долучатися до лав Держприкордонслужби, аби разом захищати кордони України.

З питань прийому на службу звертайтеся до відділу комплектування прикордонного загону телефоном: +380 96 905 1301 (у робочі дні з 08.00 до 17.00) або за адресою: м. Луцьк, вул. Стрілецька, 6.

 
 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У Володимирі збирають цікаві книги, щоб продати і допомогти захисникам.

Реклама Google

Telegram Channel