Курси НБУ $ 41.30 € 45.90
«Садиба Косачів» запрошує в гості на Волинь

Садиба Косачів – то власне дома.

Фото: Facebook.

«Садиба Косачів» запрошує в гості на Волинь

Соцмережі рясніють відеороликами про родину Косачів. І це не випадковість

Відбувається масштабна таргетована промоція теми цінностей і традицій видатної родини Косачів та їхньої садиби в селі Колодяжне Волинської області. 

Про це інформує Садиба Косачів.

«Суть кампанії: створено серію з п'яти коротких відео, в яких встановлено часові паралелі між минулим і сучасністю, підкреслено позачасові цінності родини Косачів та моду на українське . 

Відео побудовані на основі театральних мініатюр із вистави-променаду з відкриття реекспозиції садиби Косачів, що відбулося цьогоріч  в липні у Колодяжному від режисерки та акторів театру «ГаРмИдЕр», яких також бачимо у відеомініатюрах. 

Ця промоція охопить понад 900 тисяч осіб у всіх неокупованих регіонах України. Завдяки перегляду відеороликів аудиторія нагадає собі про Лесю Українку, Олену Пчілку, Петра Косача, а також про Михайла, Ольгу, Оксану та Ізидору Косачів. 

Для багатьох це може стати приводом подолати сотні кілометрів, щоб особисто відчути унікальну атмосферу садиби Косачів у Колодяжному. 

Садиба Косачів – то власне дома.

Кампанія реалізується в рамках проєкту «Садиба Косачів - сучасний осередок культурних наративів і сенсів українського суспільства», який впроваджує Волинський краєзнавчий музей за фінансової підтримки Український культурний фонд», йдеться в повідомленні.

 

 Читайте також: «Волинь отримала майже 97 млн грн на модернізацію харчоблоків».

Реклама Google

 

Telegram Channel