Курси НБУ $ 41.30 € 45.90
У громаді на Волині прийняли важливі рішення щодо захисту дітей

Обговорили багато питань.

Фото: Горохівська міська рада.

У громаді на Волині прийняли важливі рішення щодо захисту дітей

Питання належного виховання дітей, досягнення порозуміння між батьками і дітьми, відповідальності батьків за неналежне виконання батьківських обов’язків завжди є важливими й актуальними

Законом України «Про охорону дитинства» визначено, що батьки або особи, які їх замінюють, зобов’язані виховувати дитину, піклуватися про її здоров’я, фізичний, духовний і моральний розвиток, навчання, створювати належні умови для розвитку її природних здібностей, поважати гідність дитини, готувати її до самостійного життя та праці. Закон передбачає, що виховання в сім’ї є першоосновою розвитку особистості дитини.

Про це повідомила Горохівська міська рада.

«21 серпня комісія розглянула питання про надання статусу дитині, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Окрім цього обговорювалися питання про неналежне виконання батьківських обов’язків батьками, відносно малолітніх дітей та затвердження індивідуальних планів дітей-сиріт та дітей, які опинились в складних життєвих обставинах.

Реклама Google

Під час засідання заслухано членів комісії, які брали активну участь у обговоренні, висловлюючи власну думку та вносили  пропозиції до відповідних рішень.

За результатами засідання комісією прийнято виважені  рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей», йдеться в повідомленні.

 

 

Читайте також: ««Садиба Косачів» запрошує в гості на Волинь».

Telegram Channel